Beställ inom
Vi skickar måndag

Eld rök grönt : vegetariska rätter från grillen

Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt
Lagerstatus: I lager
199 kr

Lär dig laga grönsaker på elden. Låt maten svärtas ordentligt och njut av de djupa smakerna. Löken blir rejält söt, auberginen får rökig touch och jordärtskockan utvecklar härligt rostade toner.

Att laga vegetariskt över eld är så mycket mer än att lägga grönsaker en stund på grillen. Rotfrukter kan till exempel stoppas direkt i glödande kol, du kan grilla chilipeppar i ett vanligt durkslag eller till och med röka ost på enklaste vis i grillen. Boken går igenom olika tekniker och du får recept på smakrika, enkla och raffinerade vegetariska måltider.

Med sin unika känsla för både mat och foto har Martin Nordin här skapat en uppföljare till världssuccén Gröna burgare. Han är bosatt i Malmö och arbetar till vardags med reklam och kommunikation.

Specifikationer
Vikt 920 g
Fotograf Oskar Falck
Mått 204 x 265 x 25 mm
Fotograf Martin Nordin
Utgiven 2019-04-30
Artikelkod 88939
Författare Martin Nordin
Formgivare Li Söderberg
Formgivare Katy Kimbell
Mediatyp Inbunden
Sidantal 184
Förlag Bonnier Fakta (BONF)
Språk Svenska