Beställ inom
Vi skickar måndag

Nytt bröd : baka gott utan gluten

Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt.
Lagerstatus: I lager
249 kr
Baka glutenfritt bröd som är både saftigt, smakrikt och hållbart! Här presenteras en mängd recept som alla är baserade på rena råvaror utan mjölmixer. Bovete, majsmjöl och nyponskalsmjöl är bara några av många alternativ till våra traditionella sädesslag vete, råg och korn. Därmed öppnar sig oanade möjligheter både för glutenintoleranta som har tröttnat på trist och smuligt köpebröd och för nyfikna hemmabagare som vill prova någonting nytt. Bröden bakas med kall degvätska, små mängder jäst och långa viltider för extra god smak, precis som i hantverksbageriet!
Specifikationer
Utgiven 2014-12-10
Mått 200 x 256 x 16 mm
Språk Svenska
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 84603
Sidantal 143
Författare Jessica Frej
Författare Maria Blohm
Formgivare Mikael Engblom
Fotograf Filippa Tredal
Redaktör Heidi-Maria Wallinder
Fotograf Martin Arthur Jensen
Redaktör Carin Brosten
Förlag Ica Bokförlag
Vikt 692 g
Kunder som köpte denna köpte också