Beställ inom
Vi skickar måndag

10 tips för att bemöta en energitjuv

Har du träffat en person som fastnat i det negativa och som dränerat dig på energi? Det kan många gånger upplevas svårt att bemöta en person som är fast i missnöje. Här får du både bakgrunden till varför det kan vara lätt att fastna i det negativa och 10 konkreta tips för hur du på ett vänligt sätt kan vidga perspektivet till ett mer neutralt eller positivt synsätt.
Lagerstatus: I lager
79 kr

Har du träffat en person som fastnat i det negativa och som dränerat dig på energi?

Det kan många gånger upplevas svårt att bemöta en person som har fastnat i missnöje. Vad kan man göra för att förbättra situationen för båda parter?

Här får du både bakgrunden till varför det kan vara lätt att fastna i det negativa och 10 konkreta tips för hur du på ett vänligt sätt kan vidga perspektivet till ett mer neutralt eller positivt synsätt. 

Lena Skogholm har som beteendevetare och pedagog specialiserat sig på hur vi kan ha praktisk nytta av hjärnforskning i våra relationer. Som föreläsare är hon flitigt anlitad och har med sina gedigna kunskaper och smittande energi inspirerat tiotusentals människor. 

Hennes första bok Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv gavs ut 2016. Den blev en omedelbar succé och har sålts i över 50 000 exemplar. 

Stora delar av texten i denna bok är publicerad i pocketutgåvan av Bemötandekoden. 

Specifikationer
Språk Svenska
Sidantal 50
Mått 120 x 170 x 5 mm
Utgiven 2021-07-24
Vikt 150 g
Författare Lena Skogholm
Förlag Talkmap Förlag
Mediatyp Häftad
Artikelkod 91741
Kunder som köpte denna köpte också