Beställ inom
Vi skickar måndag

Bättre balans : tio veckor med enkla övningar för rörlighet, hållning och stabilitet

I takt med att vi blir äldre blir vår balans allt sämre. Men ett dåligt balanssinne kan lätt tränas upp! Yrsel, svindel och ostadighetskänsla beror oftast på problem med balanssinnet. I takt med stigande ålder ökar vår snubbelrisk och allt fler hinder dyker upp - ojämna trappsteg, trottoarkanter eller till och med mattan hemma i vardagsrummet. Att ha dålig balans är farligt. Varje år dör över tu
Lagerstatus: I lager
189 kr

I takt med att vi blir äldre blir vår balans allt sämre. Men ett dåligt balanssinne kan lätt tränas upp!

Yrsel, svindel och ostadighetskänsla beror oftast på problem med balanssinnet. I takt med stigande ålder ökar vår snubbelrisk och allt fler hinder dyker upp - ojämna trappsteg, trottoarkanter eller till och med mattan hemma i vardagsrummet.

Att ha dålig balans är farligt. Varje år dör över tusen personer bara i Sverige till följd av fallolyckor, nästan tre gånger fler än antalet dödsfall i trafiken.

Precis som med kroppen i övrigt, handlar det om att hålla igång. I Bättre balans lär man sig med hjälp av ett antal enkla övningar att bygga styrka och öka sin rörlighet. Samtliga går att göra hemma och integreras i vardagen, till exempel när du borstar tänderna, klär på dig eller diskar. Ett tioveckorsprogram för ett mer välbalanserat liv!

Specifikationer
Artikelkod 9789113098708
Originaltitel Better Balance for Life: Banish the Fear of Falling with Simple Activities
Vikt 430 g
Formgivare Pernilla Qvist
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Utgiven 2019-09-18
Illustratör Amanda Sim
Översättare Sandra Medin
Sidantal 191
Författare Carol Clements
Förlag Norstedts Förlag
Mått 157 x 217 x 20 mm