Beställ inom
Vi skickar idag

Den dolda dörren : om undran inför döden

Det finns en tystnad kring livets mest fundamentala fråga det faktum att det tar slut. Den dolda dörren visar olika vägar att möta dödens problem. De flesta skräms av tanken på att de om några år inte längre ska leva och mycket finns skrivet om döendet som process.Terminalvården är väl utbyggd, nedbrytandet och smärtsamma avskedstaganden går att förhålla sig till. Men vad gör vi med vår undran
Lagerstatus: I lager
229 kr

Det finns en tystnad kring livets mest fundamentala fråga det faktum att det tar slut. Den dolda dörren visar olika vägar att möta dödens problem. De flesta skräms av tanken på att de om några år inte längre ska leva och mycket finns skrivet om döendet som process.Terminalvården är väl utbyggd, nedbrytandet och smärtsamma avskedstaganden går att förhålla sig till. Men vad gör vi med vår undran eller ångest över dödens innehåll vart vi tar vägen?

Owe Wikström resonerar i sin nya bok kring flera aspekter av döden. För den som ibland i vargtimmen vrider sig och inte lyckas undfly frågorna ges här inga svar. Men kanske ord att tänka med.


Här kan ni se och höra Owe berätta om boken i UR:s "En bok, en författare".


Här kan ni se och höra Owe Wikström berätta om boken på Bokmässan 2014.

Wikströms bok ger läsaren mycket att fundera kring i ett ämne som ofta undviks.

Håkan Stenow, BTJ
Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Mått 155 x 208 x 16 mm
Artikelkod 84578
Språk Svenska
Sidantal 202
Formgivare Cina Stegfors
Författare Owe Wikström
Formgivare Maria Ulaner
Vikt 380 g
Utgiven 2014-03-01
Förlag Natur & Kultur