Beställ inom
Vi skickar idag

Det veganska köket – 1700 växtbaserade recept

Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat. Här får du ta del av 656 sidor med 1700 recept. I Det veganska köket delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av växtbaserad mat när den är som bäst. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer.
Lagerstatus: I lager
279 kr

Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat. Här får du ta del av 656 sidor med 1700 recept.

I Det veganska köket delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av växtbaserad mat när den är som bäst. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med värdefulla tips, grön kunskap, sprudlande matglädje och inspiration. Det här är boken för dig som vill skära ner på kött, ägg och mjölkprodukter och dyka med gaffeln först in i ett färgsprakande vegorike.

Boken tar dig igenom en rad olika kapitel där du får lära dig allt om olika råvaror och tillagningssätt för att bemästra det växtbaserade köket. Boken är generöst illustrerad med frestande bilder för att skamlöst få dig förälskad på stört.

Det här är den nya generationens kokbok, med målet att förändra världen till en bättre, mer kärleksfull, omtänksam och välsmakande plats.

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegopro ler och startade 2014 landets första och största helt vegetariska mattidning VEGO. Han sprider grön matglädje i tv, radio och sociala medier, allt för att så många som möjligt ska få upp ögonen för det växtbaserade köket. Alltid med en stor dos humor, noll pekpinnar, smarta tips och vrålgod mat!

Specifikationer
Språk Svenska
Förlag Vegoriket AB
Författare Mattias Kristiansson
Artikelkod 88626
Utgiven 2018-10-30
Mediatyp Inbunden
Fotograf Mattias Kristiansson
Vikt 1670 g
Mått 174 x 246 x 44 mm
Kunder som köpte denna köpte också