Beställ inom
Vi skickar idag

Det veganska köket – 1700 växtbaserade recept

*Utsedd till "Världens bästa veganska kokbok" på Gourmand Award* I den här ultimata grundkokboken delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av nästan 1700 växtbaserade recept. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med tips, grön kunskap, matglädje och inspiration.
Lagerstatus: I lager
299 kr

*Utsedd till "Världens bästa veganska kokbok" på Gourmand Award*

Det veganska köket

Det här är den ultimata grundkokboken när det gäller växtbaserad mat.

Här får du ta del av 656 sidor med nästan 1700 recept.

I Det veganska köket delar en av Sveriges största vegoprofiler, Mattias Kristiansson, med sig av växtbaserad mat när den är som bäst. Enkel vardagsmat, rolig festmat, grönt protein, biffar, bollar, såser, husmanskost, desserter och mycket mer. Recepten blandas upp med värdefulla tips, grön kunskap, sprudlande matglädje och inspiration. Det här är boken för dig som vill skära ner på kött, ägg och mjölkprodukter och dyka med gaffeln först in i ett färgsprakande vegorike.

Boken tar dig igenom en rad olika kapitel där du får lära dig allt om olika råvaror och tillagningssätt för att bemästra det växtbaserade köket. Boken är generöst illustrerad med frestande bilder för att skamlöst få dig förälskad på stört.

Det här är den nya generationens kokbok, med målet att förändra världen till en bättre, mer kärleksfull, omtänksam och välsmakande plats.

Mattias Kristiansson är en av Sveriges största vegoprofiler och startade 2014 landets första och största helt vegetariska mattidning VEGO. Han sprider grön matglädje i tv, radio och sociala medier, allt för att så många som möjligt ska få upp ögonen för det växtbaserade köket. Alltid med en stor dos humor, noll pekpinnar, smarta tips och vrålgod mat!

Specifikationer
Språk Svenska
Författare Mattias Kristiansson
Artikelkod 88626
Utgiven 2018-10-30
Mediatyp Inbunden
Fotograf Mattias Kristiansson
Mått 174 x 246 x 44 mm
Vikt 1703 g
Förlag Vegovärlden AB
Kunder som köpte denna köpte också