Beställ inom
Vi skickar idag

En liten bok om inre lugn : enkla övningar som ger balans och harmoni

Gör dig fri från stress och oro. Hitta ditt inre lugn och upplev balans och harmoni i vardagen. Det bor ett inre lugn i alla. Att hitta det ger en djup känsla av välmående. Man kan lära sig att hitta dit och man kan lära sig att plocka fram det oavsett yttre omständigheter. Det här är en liten guide till hur man gör för att uppnå och behålla sinnesfrid.
Lagerstatus: I lager
69 kr
Gör dig fri från stress och oro. Hitta ditt inre lugn och upplev balans och harmoni i vardagen.

Det bor ett inre lugn i alla. Att hitta det ger en djup känsla av välmående. Man kan lära sig att hitta dit och man kan lära sig att plocka fram det oavsett yttre omständigheter. Det här är en liten guide till hur man gör för att uppnå och behålla sinnesfrid.

Steg för steg lyser den här lilla boken upp vägen till ett liv där du är mer tillfreds med dig själv och din omgivning. Lär dig att njuta av tacksamhet och acceptera världen utan att låta den rubba ditt lugn.

Ashley Davis Bush har arbetat som psykoterapeut i 30 år och är för närvarande verksam i New Hampshire i USA. Hon är också andlig rådgivare skolad i både österländska och västerländska kontemplativa traditioner. Ashley Davis Bush skriver artiklar för The Huffington Post om ämnen som sorg, relationer, stresshantering, självhjälp och hälsa.
Specifikationer
Sidantal 96
Förlag Tukan förlag
Mediatyp Danskt band
Språk Svenska
Utgiven 2017-07-03
Artikelkod 9789176178843
Mått 110 x 153 x 13 mm
Originaltitel The Little Book of Inner Peace
Illustratör Abigail Read
Författare Ashley Davis Bush
Formgivare Juliette Norsworthy
Formgivare Rosamund Saunders
Översättare Salamandra HB
Vikt 150 g
Kunder som köpte denna köpte också