Beställ inom
Vi skickar idag

Five Flower, Räddningdroppar, 10 ml

Five Flower Remedy även kallad "Räddningsdroppar", "Akutdroppar" eller "Rescue-remedy" Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända.
Lagerstatus: I lager
139 kr
Five Flower Remedy även kallad "Räddningsdroppar", "Akutdroppar" eller "Rescue-remedy"

Av alla Dr Bachs blomessenser är denna kombination den mest kända. Den är tänkt att användas i situationer som kräver "första hjälpen", i krissituationer och vid liknande stress-tillstånd.
Den består av fem av dem 38 Bach blomstermedlen:
  • Star of Bethlehem - Mot chock och trauma
  • Rock Rose - Mot skräck och panik
  • Impatiens - Mot irritation och spänningar
  • Cherry Plum - Mot rädslan att förlora kontroll
  • Clematis - Mot medvetslöshet och svimningstendenser
Om man varit utsatt för någon form av chock, oväntade dåliga nyheter, om det förekommit någon upprörande familje-angelägenhet, stor sorg eller om man känner sig skräckslagen, förvirrad eller panikslagen, kommer Five Flower Remedy att lindra våndorna och göra en stark nog att möta situationer av stress. Den kan också användas då man står inför ett examensprov, skall gå på anställningsintervju, hålla föredrag, stå på scenen, ta sitt körkort eller gå till tandläkaren.
Five Flower Remedy har förmågan att lösa upp ens spänningar, vilket även gäller om man tillfälligt känner sig väldigt "uppskruvad" eller ur balans.

Användning:
För omedelbart bruk blandas 4 droppar i ett glas vatten, vilket man dricker i små klunkar. Har man inte tillgång till vatten, går det bra att droppa 4 droppar direkt under tungan. Det är alltid klokt att ha en liten flaska Five Flower Remedy i beredskap ifall något oväntat skulle inträffa. Medlet är naturligtvis inte avsett att ersätta annan medicinsk hjälp, men kan utan tvivel befria från rädsla och på så sätt återställa det lugn som är nödvändigt för att den egna självläkningsprocessen skall komma till stånd.
Specifikationer
Vikt 26 g
Tillverkare Aroma Creative
Artikelkod AC4039
Författare Dr Bachs blomsterterapi
Mått 26 x 84 x 19 mm
Utgiven 1999-01-15
Kunder som köpte denna köpte också