Beställ inom
Vi skickar idag

Green Kitchen Smoothies : Hälsosamma och färgglada smoothies att njuta av varje dag

Smoothies har de senaste åren blivit omåttligt populära då många människor letar efter ett mer hälsosamt sätt att leva. Packad med frukt och grönsaker ökar en smoothie snabbt din energi och du får i dig mängder med fibrer och en hel del värdefulla antioxidanter på bara ett kick. I Green Kitchen Smoothies delar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl med sig av 50 a
Lagerstatus: I lager
149 kr

Smoothies har de senaste åren blivit omåttligt populära då många människor letar efter ett mer hälsosamt sätt att leva. Packad med frukt och grönsaker ökar en smoothie snabbt din energi och du får i dig mängder med fibrer och en hel del värdefulla antioxidanter på bara ett kick. I Green Kitchen Smoothies delar de bästsäljande författarna David Frenkiel och Luise Vindahl med sig av 50 av sina favoritrecept med massor av nya och spännande idéer.

Först beskrivs vilken basutrustning du behöver och vilka trix som får fram det bästa i din smoothie. Sedan följer omkring 50 vete- och sockerfria smoothies alla fyllda av energi. Här finns enkla smoothies, med bara tre till fem ingredienser, före-träning-smoothies, frukostidéer, energizers, desserter och en hel del smoothies i olika lager och texturer vilket gör dem till så mycket mer än bara en drink. David och Luise ger oss också sina bästa recept på hur vi kan göra vår egen nötmjölk, nötsmör, granola och müsli.

Specifikationer
Förlag Norstedts Förlag
Artikelkod 87153
Språk Svenska
Mediatyp Häftad
Sidantal 160
Utgiven 2016-09-13
Mått 167 x 217 x 20 mm
Vikt 491 g
Översättare Eva Andreasson
Författare Luise Vindahl
Författare David Frenkiel
Fotograf David Frenkiel
Kunder som köpte denna köpte också