Beställ inom
Vi skickar idag

Inre visdom : lär dig lyssna till din intuition

Är det här beslutet riskfritt? Är den här mannen eller kvinnan den rätta för mig? Vilket anställningserbjudande ska jag tacka ja till? Dessa och många andra frågor kan Char Margolis ge dig svar på genom att avläsa dina energier. Men Char önskar också att vi alla ska få bättre kontakt med vår egen intuition, vår inre visdom, så att vi själva kan finna svaren på våra frågor. I Inre visdom visar hon
Lagerstatus: I lager
139 kr
99 kr
Är det här beslutet riskfritt? Är den här mannen eller kvinnan den rätta för mig? Vilket anställningserbjudande ska jag tacka ja till? Dessa och många andra frågor kan Char Margolis ge dig svar på genom att avläsa dina energier. Men Char önskar också att vi alla ska få bättre kontakt med vår egen intuition, vår inre visdom, så att vi själva kan finna svaren på våra frågor. I Inre visdom visar hon dig hur du kan:
skapar kontakt med det universella medvetandet
utvecklar en enkel metod som främjar din intuitiva förmåga
tolkar vad intuitionen säger dig
kombinerar intuitionen med logik och sunt förnuft för att fatta kloka beslut
applicerar din intuitiva kraft på olika aspekter av ditt liv
Genom råd, övningar och exempel ur livet lär Char Margolis dig att lyssna när universum talar till dig och att använda den intuitiva kraften för att förbättra din hälsa, utveckla dina relationer, nå framgång i yrkeslivet, hantera motgångar och inrätta dig efter den universella planen. Char Margolis föddes i Detroit i Michigan. Hon var åtta år första gången hon såg ett andeväsen och i tonåren bad hennes vänner henne om råd angående sina förälskelser. Char har ägnat de senaste trettio åren åt readings med människor över hela världen och hon gläds dagligen åt att kunna förmedla budskap till dem från kära anhöriga som har gått bort. Förutom readings och föreläsningar har Char gjort en rad teveframträdanden i Europa och USA. Detta har gjort henne till kändis inte minst i Nederländerna, där hon har sitt eget teveprogram och där hennes bok länge har legat på topplistorna.

Specifikationer
Artikelkod 75253
Mått 160 x 232 x 17 mm
Utgiven 2008-02-05
Mediatyp Inbunden
Sidantal 219
Språk Svenska
Originaltitel Your Inner Wisdom
Förlag Norstedts Förlagsgrupp
Författare Char Margolis
Översättare Kerstin Kennedy
Vikt 460 g
Kunder som köpte denna köpte också