Beställ inom
Vi skickar idag

Lilla målarboken : Mönster - Mindfulness i fickformat

Med en ny serie underbara målarböcker i fickformat kan den stressade hitta ett sätt att få utlopp för sin kreativitet och komma ner i varv i en alltmer hektisk värld. Lilla målarboken-serien är full av intrikata mönster och bilder att färglägga, och innehåller dessutom en mängd upplyftande och inspirerande citat att reflektera över.
Lagerstatus: I lager
49 kr
Med en ny serie underbara målarböcker i fickformat kan den stressade hitta ett sätt att få utlopp för sin kreativitet och komma ner i varv i en alltmer hektisk värld.
Lilla målarboken-serien är full av intrikata mönster och bilder att färglägga, och innehåller dessutom en mängd upplyftande och inspirerande citat att reflektera över. Med sitt praktiska pocketformat är detta böcker du kan ha i din handväska eller på ditt nattduksbord så att du kan hitta lugnet genom att färglägga oavsett tid och plats.
När du slår igen din målarbok kommer du garanterat att känna dig både lugnare och mer inspirerad än när du slog upp den.
Boken är tryckt på papper av god kvalitet så att du enkelt kan färglägga bilderna - Mönster innehåller fler än fyrtio fantastiska mönster i mängder av olika varianter.
Koppla av, varva ner och kickstarta din kreativitet med Lilla målarboken: Mönster.

I samma serie på Känguru finns även:
* Lilla målarboken: I blom
* Lilla målarboken: Djurens rike
* Lilla målarboken: Tropiskt paradis

Specifikationer
Artikelkod 86345
Förlag Bokförlaget Känguru
Språk Svenska
Utgiven 2015-10-20
Mått 130 x 197 x 8 mm
Originaltitel The Little Book of Colouring: Patterns - Peace in Your Pocke
Mediatyp Häftad
Illustratör Amber Anderson
Vikt 130 g