Beställ inom
Vi skickar måndag

Livets magi : sju nycklar till kraft, skönhet och mening i livet

LIVETS MAGI - Sju nycklar till kraft, skönhet och mening i livet av Laura Bushnell Ett magiskt liv är ett liv där hjärtat, själen och sinnet tillsammans visar vägen in i varje ny dag - och där du lever denna dag helt och fullt i nuet. Utifrån sina kunskaper om alkemi, urgamla ritualer och olika typer av fokuserad bön, har Laura Bushnell utvecklat ett program i sju steg, som hjälper dig a
Lagerstatus: I lager
199 kr
89 kr
LIVETS MAGI - Sju nycklar till kraft, skönhet och mening i livet
av Laura Bushnell
Ett magiskt liv är ett liv där hjärtat, själen och sinnet tillsammans visar vägen in i varje ny dag - och där du lever denna dag helt och fullt i nuet. Utifrån sina kunskaper om alkemi, urgamla ritualer och olika typer av fokuserad bön, har Laura Bushnell utvecklat ett program i sju steg, som hjälper dig att skapa ett fungerande mönster för det liv du vill leva. Genom dessa sju nycklar kan du väcka den mest kraftfulla kunskapen i ditt inre och finna en omvandlande, läkande energi, som befriar dig från rädsla. Du lär dig att lyssna till ditt magiska jag - den del av dig som känner sanningen.

Laura Bushnell är transformativ klärvoajant och healer. Hon har arbetat med att utveckla och lära ut sina livsomvändande tekniker i över trettio år. Hon driver en egen praktik i Los Angeles och har utvecklat en mycket framgångsrik serie DVD-program för personlig utveckling.

Specifikationer
Originaltitel Life Magic
Artikelkod 74980
Utgiven 2007-08-13
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Sidantal 259
Vikt 510 g
Mått 163 x 233 x 22 mm
Förlag Damm Förlag
Översättare Birgitta Karlström
Författare Laura Bushnell
Kunder som köpte denna köpte också