Beställ inom
Vi skickar måndag

Månadens erbjudande

Månadens erbjudande bjuder in till tankar och reflektion kring livet och döden. Vad händer när livet på jorden tar slut? Finns det något på andra sidan? 

 

Min son och livet efter detta av Elisa Medhus är en intim, hjärtskärande och upplysande berättelse om en resa från sorg till helande. Elisas son Erik tog sitt liv när han var tjugo år. Elisa som är en framgångsrik läkare inom invärtesmedicin trodde inte på liv efter döden innan hennes son tog livet av sig. Hon hade alltid förlitat sig till vetenskapen. Men allt förändrades när hennes döde son började ta kontakt med henne från andra sidan. Erik beskriver sina egna erfarenheter av livet och erbjuder oss nya svar om själens natur; om döden och livet.

 

En dörr på glänt Inom loppet av några månader förlorade den prisbelönta journalisten Patrica Pearson både sin far och sin syster. Pappan i ett plötsligt och oväntat dödsfall och systern i en kamp mot cancer. I samband med dessa dödsfall började oförklarliga saker hända i Patricias närmsta familj. Patricia kunde inte motstå frestelsen att undersöka orsaken till detta som skulle visa sig bli en undersökning i området mellan döendet och döden. Och aldrig hade hon kunnat ana vilka erfarenheter och upplevelser som väntade på att berättas. Patricia fann ett mönster av återkommande erfarenheter. Tecken på att många i förväg vet när deras tid är kommen och att de kommunicerar detta.

 

I Det finns inga farväl: där livet fortsätter efter döden av Paddy McMahon återger han sin kommunikation med sina andliga vägledare och visar för oss att vi inte behöver vara rädda för döden. Paddy har kommunicerat med sina skyddsänglar och andliga vägledare i över trettio år. Han har håll hållit internationella kurser och talat inför tusentals människor som sökt tröst i vetenskapen. 

Visa som
Sortering
Visa
per sida

Det finns inga farväl : där livet fortsä...

Döden är det enda som är säkert i livet, för oss själva och för dem vi älskar. En dag kommer var och...
89 kr 69 kr

En dörr på glänt : berättelser från döde...

Vad är det som gör att det är så vanligt att allvarligt sjuka människor vet exakt när deras tid är k...
89 kr 69 kr

Min son och livet efter detta : samtal f...

Elisa Medhus son Erik var tjugo år när han valde att sitt liv. Förutom det ofattbara i att en ung mä...
89 kr 69 kr