Beställ inom
Vi skickar måndag

Månadens erbjudande

December. En tid för rekreation och stillhet? Eller är du också en av alla de som inte känner att tiden räcker till för alla bestyr?

Vi hoppas att månadens erbjudanden kan erbjuda dig både stillhet och nyfikenhet.

 Går det att hela sin kropp med hjälp av änglarna? I boken Änglarnas medicin berättar författaren Doreen Virtue bland annat om sin resa till Santorini i Grekland där hon genom vision och tidigare liv-regressioner får unik kunskap om Atlantis som vissa tror låg vid just denna ö i Grekland. Hon får en inblick i hur man arbetade med healing och kunskap om kristallernas betydelse i Atlantis. Ljus och kärlek kom att bli nya och viktiga ingredienser i hennes syn på vad läkning är. Boken är uppdelad i flera delar; första delen handlar om hennes resa och den sista delen är mer inriktad på information och vetenskapliga studier kring healing. För dig som ännu inte upptäckt Doreen Virtue vill vi bara säga: Wow! Det är nu det börjar.

Lorna Byrne ser änglar lika tydligt som vi andra ser människor. Dessutom pratar hon med dem varje dag. I tidigare böcker har hon berättat om hur änglarna förberett henne för att föra ut budskap till världen. Lorna är född på Irland och växte upp i förortens utkant. Hennes barndom var svår på grund av många orsaker, bland anat fattigdom, men också för att hon betraktades som annorlunda och inte passade in i den gängse normen. Denna bok, Hoppets budskap, innehåller precis vad det låter som; hopp, och det riktar sig till dig som läsare. Och är det någon som lärt sig vad hopp och drömmar är så är det Lorna Byrne.

 I Coelho bokpaket får du både Brida, Häxan från Portobello och  Djävulen och fröken Prym. Paolo Coelho behöver nog ingen större presentation, men för att nämna något: Bestsellerförfattaren Paolo Coelho föddes 1947 i Rio De Janeiro. Redan i sin ungdom visste han att han ville bli författare vilket hans föräldrar protesterade mot. Men Paolo trodde på sin dröm och gav inte upp. Hans böcker har sålts i över 150 miljoner exemplar på minst 80 olika språk. Hans bok Alkemisten räknas t.ex. som den mest sålda boken av en nu levande författare. Med sin passion och hängivelse åt livet, mysterier och andlighet lyckas han fånga läsare i vitt skilda kulturer och religioner. Alla borde ha en Coelho i sin hylla! Nu har du chans till 3 för ett riktigt bra pris.

Visa som
Sortering
Visa
per sida

Coelho 3 pocketböcker

I Coelho bokpaket får du både Brida, Häxan från Portobello och Djävulen och fröken Prym. Paolo Coel...
147 kr 79 kr

Hoppets budskap från änglarna

Lorna Byrne har kunnat se och kommunicera med änglar ända sedan hon var liten. Hon ser dem lika tydl...
219 kr 49 kr

Änglarnas medicin : hela kropp och själ ...

När Doreen Virtue besökte den grekiska ön Santorini blev hon kontaktad av en grupp kraftfulla änglar...
89 kr 49 kr