Beställ inom
Vi skickar måndag

Med rätt ATT VARA MAN på mitt eget vis

Daniel Elander från TV-programmet "Gift vid första ögonkastet" berättar personligt och berörande om hans väg till att må bra som man. Modet att kasta sig ut i en karusell av kurser där man skriker, kramas och klär av sig naken blev hans väg till att ta sig rätten att vara man på sitt eget vis. Boken innehåller också reflektioner om personlig utveckling, relationer och jämställdhet i vår tid.
Lagerstatus: I lager
219 kr
179 kr

Med rätt ATT VARA MAN på mitt eget vis är en bok som berör och insprierar. Den är en personlig berättelse om hur det kan vara att växa upp som pojke och leva som man i vårt samhälle. I boken berättar Daniel Elander, från TV-programmet Gift vid första ögonkastet 2019, personligt om hans väg till att må bättre som man: 

 ”Som barn levde jag i en kultur där maskuliniteten ständigt skulle bevisas. Som vuxen har jag försökt leva upp till manliga ideal för att vara en attraktiv man. 2011 tröttnade jag på att anpassa mig till idealen. Jag, som i många år sett personlig utveckling som flum, gav mig ut på en inre utvecklingsresa. Att som “vanlig man”, med villa, barn och byggföretag, ge mig in i en karusell av aktiviteter där man skriker och kramas, pratar känslor, kör gladiatorlopp och klär av sig naken kändes helt galet. Nu tycker jag att det är det bästa jag gjort. Att kliva ur min egen bekvämlighetzon var det jag behövde göra för att ta mig rätten att vara man, på mitt eget vis, och utveckla hur jag är som partner i kärleksrelationer." 

Boken vänder sig till män som tycker att det är lite svårt att vara man, till kvinnor som vill förstå män bättre och till alla som vill läsa en spännande och annorlunda livsberättelse.

Boken är skriven tillsammans med journalisten och relationscoachen Cecilia Elander.

Specifikationer
Författare Daniel Elander
Förlag Förlag Daniel Elander
Mediatyp Häftad
Artikelkod 89209
Mått 135 x 209 x 14 mm
Språk Svenska
Utgiven 2019-10-08
Författare Cecilia Elander
Sidantal 203
Vikt 284 g
Kunder som köpte denna köpte också