Beställ inom
Vi skickar måndag

MIRAKELKALENDERN 2021

Mirakelkalendern är en unik veckokalender. Den är en MÅNKALENDER med dagliga symboler för i vilket stjärntecken Månen befinner sig. Nymåne och Fullmåne uppmärksammas varje månad genom inspirerande texter om hur du bäst utnyttjar den aktuella energin. Genom att dagligen skriva ner INTENTIONER och uttrycka TACKSAMHET utvecklas din förmåga till samskapande med Universum.
Lagerstatus: I lager
299 kr
48 kr

Mirakelkalendern är en unik veckokalender för andlighet i vardagen!

 

Den är en MÅNKALENDER med dagliga symboler för i vilket stjärntecken Månen befinner sig. Månen påverkar vårt känsloliv och livsupplevelse och att medvetet följa Månens energi är ett sätt att förstärka kontakten med din Själ, Universum, Källan. (Självklart finns teckenförklaring + utförliga beskrivningar av Månens energi i de olika stjärntecknen.)

 

Nymåne och Fullmåne uppmärksammas varje månad genom inspirerande texter om hur du bäst utnyttjar den aktuella energin. Även texter om vårdagjämning, sommarsolstånd, månförmörkelse etc. finns med.

 

Mirakelkalendern ger dig möjlighet att utveckla din förmåga till samskapande med Universum, genom att dagligen skriva ner INTENTIONER och uttrycka TACKSAMHET. Den fungerar också som en vanlig veckokalender med gott om plats för anteckningar.

 

Astrologiska data: Ivar Kristoffersson

Astrologiska texter: Lisa Aurelius

Intentioner och Tacksamhet: Mette H Johansson

 

Format: A5


Specifikationer
Vikt 331 g
Författare Johansson, Mette H. / Aurelius, Lisa / Kristoffersson, Ivar
Sidantal 160
Förlag Strömstads Hälsohus
Mått 164 x 215 x 20 mm
Språk Svenska
Mediatyp Spiral
Utgiven 2020-12-09
Artikelkod 90810
Kunder som köpte denna köpte också