Beställ inom
Vi skickar imorgon

Passion : erotiska noveller

Passion är en samling heta samtidsnoveller där just passionen står i centrum. I Passion utforskar Clara Jonsson såväl det tabubelagda som det sensuella i erotiken. Här överskrids gränser och utmanas konventioner. Lustar får fritt spelrum och förbjudna begär bejakas. Kvinnor hittar i farliga möten en kraft i utlevelsen som väcker läsarens egna drömmar. Passion är spännande
Lagerstatus: 3 i lager
98 kr
Passion är en samling heta samtidsnoveller där just passionen står i centrum. I Passion utforskar Clara Jonsson såväl det tabubelagda som det sensuella i erotiken. Här överskrids gränser och utmanas konventioner. Lustar får fritt spelrum och förbjudna begär bejakas. Kvinnor hittar i farliga möten en kraft i utlevelsen som väcker läsarens egna drömmar.
Passion är spännande, svensk erotik av en kvinna för kvinnor. Det är moderna berättelser om häftiga passioner och eviga begär. Det är läsning för öppna sinnen och kroppar mottagliga för njutning.

Med sina andra novellsamlingar Lust, Begär och Åtrå (Xstory, 2007-2010) har Clara Jonsson fått inte bara mycket uppmärksamhet utan också många läsare. Av Clara Jonsson finns på Xstory också Clara Jonssons dagbok (2010).

CLARA JONSSON är pseudonym för en känd svensk författarinna.
Specifikationer
Artikelkod 81568
Språk Svenska
Förlag Xstory
Utgiven 2012-06-05
Sidantal 152
Mediatyp Pocket
Vikt 88 g
Författare Clara Jonsson
Formgivare Niklas Lindblad
Mått 110 x 178 x 10 mm