Beställ inom
Vi skickar imorgon

Planera för dina drömmar : ett år av möjligheter

En unik kalender som hjälper dig att visualisera din framtid och skapa förutsättningar för att nå dina mål. Under ett års tid utmanas du till att reflektera kring vad du mår bra av och hur du kan få ut mer av livet nu och på längre sikt.
Lagerstatus: I lager
139 kr
129 kr
Planera för din drömmar är en unik kalender som hjälper dig att visualisera din framtid och skapa förutsättningar för att nå dina mål. Under ett års tid utmanas du till att reflektera kring vad du mår bra av och hur du kan få ut mer av livet nu och på längre sikt.

På flera ställen i kalendern får du möjlighet att utvärdera din livssituation med hjälp av frågor, listor och uppdrag. Du kommer närmare dig själv och det hjälper dig att få en tydligare identitet. Kalendern har även plats för vardagsplanering och hjälper dig att skapa struktur och dela upp dina mål i mindre delar.

Små förändringar kan göra stor skillnad för din hälsa, din lycka, din känsla av tillfredsställelse och för uppfyllandet av dina drömmar. Skapa din egen lycka och framgång – en dag i taget!
Specifikationer
Formgivare Sanna Sporrong
Sidantal 208
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Artikelkod 9789177836629
Vikt 790 g
Författare Sanna Sporrong
Förlag Tukan förlag
Utgiven 2019-07-22
Mått 170 x 237 x 30 mm
Kunder som köpte denna köpte också