Beställ inom
Vi skickar imorgon

Rå mat : raw food-boxen

Rå mat är en kost fri från tillsatser, gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och animaliskt protein. Rå mat är enkelt och lustfyllt att laga. Det smakar mer och ger dig en renare, mer välbalanserad kropp och matsmältning.
Lagerstatus: Ej i lager
359 kr

Rå mat är ren mat, helt enkelt

Råvarorna i det råa köket är hämtade från växtriket. Det är en kost fri från tillsatser, gluten, raffinerat socker, mejeriprodukter och animaliskt protein. Rå mat är enkelt och lustfyllt att laga samtidigt som det smakar mer och ger dig en renare, mer välbalanserad kropp och matsmältning.

Linda arbetar ständigt med att förfina rätterna som hon serverar på sin prisbelönade restaurang Raw Food House. I denna box med stora receptkort har hon valt ut 95 av sina mest utsökta och efterfrågade recept. Från smoothies och frukostar, till huvudrätter, soppor, pajer, tårtor och efterrätter, sidorätter, snacks, såser, bröd, kex och syrade tillbehör. Recept för vardagar och högtider, finsmakare och barn.

Varmt välkommen till det gröna hjärtat i Lindas matlagning.


- - -


Rå mat av Linda Nilsson
 är inte en kokbok. Det är en vacker, gedigen och kökstålig box, innehållande en bok och över 60 stora receptkort.


- - -


»Oerhört vackert och smakfullt presenterat – sann retro!«

ELLE Decoration / Svante Öquist


»Årets bästa kokbok. Det kommer en kokbok om dagen i Sverige, då gäller det att sticka ut. Årets hittills coolaste kokbok är en kokbox som för tankarna till sjuttiotalets receptsamlingar – fast på ett modernt sätt.«

ELLE Mat & Vin / Suzanne Ribbing


Specifikationer
Utgiven 2015-09-15
Språk Svenska
Sidantal 100
Vikt 1000 g
Tillverkare LUX Publica
Mått 145 x 215 x 120 mm
Artikelkod 85802
Formgivare Theodor Jikander
Författare Linda Nilsson
Redaktör Sarah Linton
Fotograf Peter Westrup
Redaktör Theodor Jikander