Beställ inom
Vi skickar idag

Shinrin-Yoku : bli friskare & lyckligare med natur- & skogsterapi

Om hur skogen kan hjälpa dig till god hälsa och lycka! Shinrin-Yoku: Bli friskare och lyckligare med natur- och skogsterapi erbjuder såväl fascinerande fakta om trädens läkande egenskaper som konkreta övningar för dig som känner att livet rusar för snabbt.
Lagerstatus: Ej i lager
159 kr

»Shinrin-Yoku är en vacker bok, om ett vackert ämne, som jag skulle unna varenda uppjagad yrkesverksam människa.« Conny Palmkvist, boktugg

 

Hur kan mer tid i skogen hjälpa dig till god hälsa och lycka?

SHINRIN-YOKU är den japanska termen för trädens hälsobringande effekter. Genom att tillbringa mer tid i skogen kan du finna en väg till inre frid. I Japan har Shinrin-yoku varit etablerat sedan länge och metodens positiva inverkan på hälsan vare sig det handlar om en stilla skogspromenad, en kortare stund i parken eller om att försiktigt tassa barfota över gräset har blivit erkänd världen över.

I den här boken visar Dr Qing Li hur du genom att tillbringa mer tid i naturen och bland träd kan sänka blodtryck och stressnivåer, och även förbättra ditt immunförsvar och öka din livslust.

Shinrin-yoku: Bli friskare & lyckligare med natur- & skogsterapi erbjuder såväl fascinerande fakta om trädens läkande egenskaper som konkreta övningar för dig som känner att livet rusar för snabbt. En karta till den ostörda plats som allt för många av oss förlorat vägen till.

Dr Qing Li är docent vid Nippon Medical School i Tokyo och en av världens ledande experter på natur- och skogsterapi. Han är även generalsekreterare för The International Society of Nature & Forest Medicine, samt en av ledarna för Japanska natur- & skogsterapi-sällskapet.

Specifikationer
Författare Qing Li
Förlag Mima Förlag
Vikt 740 g
Formgivare Lars Sundh
Översättare Sabina Söderlund
Artikelkod 9789188681973
Språk Svenska
Utgiven 2018-09-19
Mått 156 x 218 x 30 mm
Originaltitel Shinrin-Yoku: The Art & Science of Forest Bathing
Mediatyp Halvklotband
Sidantal 319