Beställ inom
Vi skickar måndag

Skriv för att läka : en guide i reflekterande skrivande

En fackbok i reflekterande skrivande, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författarens egen berättelse.
Lagerstatus: I lager
379 kr

Det skrivna ordets kraft kan leda oss till reflektion kring det som är angeläget i livet, och en transformation långt bortom det vi trodde var möjligt – om vi vågar vara öppna och nyfikna under resans gång. Genom denna guidebok vill Emelie Hill Dittmer förmedla det reflekterande skrivandets kraft: att det är möjligt att läka genom det rum för självobservation som skrivandet öppnar upp för och hur skrivandet kan bli en vän och ett verktyg på vägen framåt.

Skriv för att läka – En guide i reflekterande skrivande med förord av Patricia Tudor Sandahl är den första boken i sitt slag i Sverige, där forskning, fallstudier, skrivövningar och intervjuer med världsledande experter vävs samman med författarens egen berättelse och ingång i skrivterapins värld i England.

Emelie Hill Dittmer är journalist och internationellt erkänd skrivpedagog som leder kurser i reflekterande skrivande. Skriv för att läka – En guide i reflekterande skrivande är hennes författardebut.


Specifikationer
Artikelkod 92548
Sidantal 299
Författare Emelie Hill Dittmer
Språk Svenska
Vikt 417 g
Förlag Lassbo Förlag
Mediatyp Danskt band
Utgiven 2021-10-10
Mått 155 x 210 x 18 mm