Beställ inom
Vi skickar idag

The Golden Year : ta makten över ditt liv på ett år

The Golden Year kan bli det viktigaste året i ditt liv eller i alla fall starten på en förändring så att resten av ditt liv blir mycket bättre. Det handlar om hur du rensar ut allt som är dåligt och börjar förändra ditt liv inom fyra viktiga delar: kärlek, välmående, vänner och jobb. Hannah Widell och Amanda Schulman fick idén till The Golden Year i sin podcast Fredagspodden.
Lagerstatus: I lager
98 kr
The Golden Year kan bli det viktigaste året i ditt liv eller i alla fall starten på en förändring så att resten av ditt liv blir mycket bättre. Det handlar om hur du rensar ut allt som är dåligt och börjar förändra ditt liv inom fyra viktiga delar: kärlek, välmående, vänner och jobb.

Hannah Widell och Amanda Schulman fick idén till The Golden Year i sin podcast Fredagspodden och nu har de sammanställt allt i en handbok. The Golden Year är en vägvisare och inspiration för alla som själva vill ta kommandot över sitt liv. Här varvar de sina bästa råd med att öppenhjärtigt och personligt berätta om egna erfarenheter.

Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman driver tillsammans mediabolaget Perfect Day. Deras podcast Fredagspodden är Sveriges största. De gör dessutom tv-program och vin, och skriver böcker.
Specifikationer
Mediatyp Pocket
Förlag Tukan förlag
Artikelkod 86098
Sidantal 187
Språk Svenska
Utgiven 2015-05-06
Mått 110 x 180 x 13 mm
Författare Hannah Widell
Författare Amanda Schulman
Formgivare Carl-Johan Gadd
Vikt 160 g
Kunder som köpte denna köpte också