Beställ inom
Vi skickar måndag

Underkastelse : en sexuell självbiografi

Det här är Sophies egen historia om hur hon upptäckte sin sexuella läggning och kom att ägna sig åt alltmer avancerade lekar. Provocerande, häpnadsväckande ärligt och utan att vika för det psykologiskt motsägelsefulla berättar hon med värme och humor om en till synes paradoxal sida av mänsklig sexualitet.
Lagerstatus: 4 i lager
98 kr
Sophie Morgan är några år över 30, tillhör medelklassen och är journalist. Hon är intelligent, hade en lycklig barndom och betraktar sig som feminist. Hon skulle med andra ord kunna vara nästan vilken ung kvinna som helst - utom på ett sätt. I sängkammaren vill hon bli dominerad, släppa all makt över sin kropp för att ge sig helt till mannen och på så sätt skänka dem båda maximal njutning.
Det här är Sophies egen historia om hur hon upptäckte sin sexuella läggning och kom att ägna sig åt alltmer avancerade lekar. Ärligt och osminkat berättar författarinnan om den endorfinkick hon fick när hon första gången upplevde underkastelse och sedan bara ville ha mer. Hon beskriver bestraffning, förödmjukelse och smärta hon inte hade kunnat föreställa sig alltsammans frivilligt, allt för att uppleva njutning.
När Sophie träffar James flyttar hon sina gränser långt bortom vad hon trodde var möjligt och deras relation får allt mörkare nyanser - hur långt kan de gå? Kan hon förena sin sexualitet med sitt övriga liv? Kan den perfekta mannen vara den som plågar henne?
Provocerande, häpnadsväckande ärligt och utan att vika för det psykologiskt motsägelsefulla berättar Sophie Morgan med värme och humor om en till synes paradoxal sida av mänsklig sexualitet.
Specifikationer
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Mått 136 x 210 x 22 mm
Sidantal 334
Utgiven 2013-03-19
Vikt 404 g
Artikelkod 83490
Mediatyp Danskt band
Originaltitel The Diary of a Submissive
Språk Svenska
Översättare Havianna Polman
Författare Sophie Morgan
Kunder som köpte denna köpte också