Beställ inom
Vi skickar måndag

10 tips för att ge tydlig feedback vänligt

Har du varit i en situation där en person inte gjort det ni kommit överens om eller blivit sårad av att någon gett en syrlig kommentar men inte sagt till? En del av oss har lättare för att ge feedback men många av oss tycker det kan vara knepigt. Men med rätt verktyg behöver det inte vara så komplicerat. Här får du 10 konkreta tips för hur du kan göra för att ge tydlig feedback vänligt.
Lagerstatus: I lager
79 kr

Har du varit i en situation där en person inte gjort det ni kommit överens om eller blivit sårad av att någon gett en syrlig kommentar men inte sagt till?

En del av oss har lättare för att ge feedback men många av oss tycker att det kan vara knepigt. Men med rätt verktyg behöver det inte vara så komplicerat. 

Här får du både bakgrunden till varför det kan upplevas svårt att ge tydlig feedback och 10 konkreta tips för hur du kan göra för att ge återkoppling på ett vänligt sätt. 

Lena Skogholm har som beteendevetare specialiserat sig på hur vi kan ha praktisk nytta av hjärnforskning i våra relationer. Som föreläsare är hon flitigt anlitad och har med sin gedigna kompetens och smittande energi inspirerat tiotusentals människor. 

Hennes första bok Bemötandekoden - Konsten att förstå sig på människor och få ett bättre (arbets)liv gav ut 2016. Den blev en omedelbar succé och har sålts i över 75 000 exemplar. 

Stora delar av texten i denna bok är publicerad i Bemötandekodens pocketutgåva. 

Specifikationer
Mediatyp Häftad
Förlag Talkmap Förlag
Artikelkod 91742
Språk Svenska
Mått 120 x 170 x 5 mm
Utgiven 2021-07-24
Författare Lena Skogholm
Sidantal 49
Vikt 64 g