Beställ inom
Vi skickar imorgon

52 vägar till medkänsla : med dig själv och andra

Medkänsla – medvetenhet om sitt eget och andras lidande och en vilja att minska det – hjälper oss att se det mänskliga i oss själva och andra. Och medkänsla ökar också positiva känslor och skyddar mot stress och utmattning, så det finns många goda skäl att öva upp den.Precis som Ola Schenströms förra bok, 52 vägar till mindfulness, består denna bok av 52 konkreta övningar. Men här
Lagerstatus: I lager
199 kr
149 kr

Medkänsla – medvetenhet om sitt eget och andras lidande och en vilja att minska det – hjälper oss att se det mänskliga i oss själva och andra. Och medkänsla ökar också positiva känslor och skyddar mot stress och utmattning, så det finns många goda skäl att öva upp den.

Precis som Ola Schenströms förra bok, 52 vägar till mindfulness, består denna bok av 52 konkreta övningar. Men här är övningarna indelade i de tre kategorierna mindfulness, vänlighet och slutligen medkänsla, där övningarna bör utföras stegvis då de bygger på varandra. För att verkligen kunna vara medkännande behöver vi nämligen först vara både närvarande och ha en vänlig inställning. Med lite övning kommer vi att minska vår egen oro, och glädjas i livet – fullt ut. Till boken finns även meditationer att ladda ner på webben.

Specifikationer
Språk Svenska
Förlag Bonnier Fakta (BONF)
Artikelkod 9789174248920
Formgivare Eric Thunfors
Författare Ola Schenström
Vikt 399 g
Sidantal 181
Illustratör Eric Thunfors
Mediatyp Inbunden
Mått 147 x 174 x 22 mm
Utgiven 2018-12-27
Kunder som köpte denna köpte också