Beställ inom
Vi skickar måndag

Åttio dagar bärnsten

Åttio dagar bärnsten är en oemotståndligt erotisk och sensuell berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Under en resa mellan privata klubbar i New Orleans och Londons rockstjärnevärld utforskar Luba gradvis sitt sanna erotiska jag. Här möter hon violinisten Summer och Lauralynn, en kvinna med farliga begär.
Lagerstatus: I lager
59 kr
Åttio dagar bärnsten är en oemotståndligt erotisk och sensuell berättelse i samma anda som Femtio nyanser-serien. Romantisk, vågad och omöjlig att lägga ifrån sig. Detta är den fjärde delen efter Åttio dagar gul, Åttio dagar blå och Åttio dagar röd (Xstory 2012-2013).

Luba, rysk dansös, föll i sin ungdom för en tvivelaktig man, vacker men farlig, som handlade med bärnsten. Han kunde plötsligt försvinna och vara borta i flera månader utan att höra av sig. Men så fort han ringde krävde han att hon skulle släppa allt för hans skull. Så småningom upptäckte Luba en chockerande hemlighet om sin älskare och flydde från Ryssland.
Under en resa mellan privata klubbar i New Orleans och Londons rockstjärnevärld utforskar Luba gradvis sitt sanna erotiska jag. Här möter hon violinisten Summer med det eldröda håret och Lauralynn, en kvinna med farliga begär. Kan detta nya liv tillfredsställa Luba eller kommer hon för alltid att åtrå den man som hon vet gör henne illa?

VINA JACKSON är pseudonym för två etablerade författare. Åttio dagar-böckerna är deras första samarbetsprojekt.
Specifikationer
Artikelkod 85760
Serie Åttio dagar
Sidantal 287
Mediatyp Pocket
Översättare Havianna Polman
Utgiven 2014-01-15
Originaltitel Eighty Days Amber
Språk Svenska
Författare Vina Jackson
Förlag Xstory
Mått 110 x 178 x 18 mm
Vikt 160 g
Formgivare Annie Palmgren
Kunder som köpte denna köpte också