Beställ inom
Vi skickar måndag

Bevis för själens överlevnad

Den här boken handlar om spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis? Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Flera kända spiritualistiska medier delar med sig av sina upplevelser.
Lagerstatus: I lager
229 kr

Boken Bevis för själens överlevnad handlar om spiritualistiskt mediumskap där bevisföring är i fokus. Varför är bevis så viktigt? Vad är bevis?

Mediumskap handlar om att kommunicera med andevärlden. Själva syftet med mediumskapet är att visa att våra nära och kära på andra sidan fortfarande är med oss och vet hur vi lever våra liv. Att mottagaren och andekommunikatören kan få spendera tid tillsammans igen.

Det är skillnad på att tro på själens överlevnad och veta att dina nära och kära fortfarande lever i en annan form. För att säkert veta behöver vi en personlig upplevelse. Vid en sådan upplevelse vet vi på cellnivå att det är sant.

Vad som är bevis för en person behöver inte vara bevis för en annan men när man känner sig övertygad leder det ofta till minskad rädsla för döden och andlig transformation.

I boken har Göran Brusewitz, ordförande för Sällskapet för parapsykologisk forskning svarat på vad han anser vara bevis för själens överlevnad. Även spiritualistiska medier såsom Helen DaVita, Maureen Murnan, Mia Ottosson och Mandy Smith delger sina upplevelser om när de för första gången kände sig personligt övertygande att själen överlever den fysiska döden.

MariaTherese Bohman Agerhill är ett spiritualistiskt medium och healer. Hon driver Mithera Development Spiritualistiska Center utanför Uppsala tillsammans med hennes man Ulf Bohman.


MariaTherese har utbildat många verksamma medium och healers i Sverige. Hon håller mediumutbildningar, healingutbildningar, tarotkurser, kurs i djurkommunikation, transmediumskap samt workshops inom medial, personlig och andlig utveckling, samt shamansk healing.

Specifikationer
Mått 147 x 215 x 15 mm
Utgiven 2023-03-15
Språk Svenska
Förlag Vattumannen AB
Sidantal 218
Artikelkod 95078
Mediatyp Häftad
Författare MariaTherese Bohman Agerhill
Vikt 386 g