Beställ inom
Vi skickar måndag

Blir man tjock av bröd? : stora frågeboken om mat och hälsa

Vad är transfetter? Är rödvin verkligen nyttigt för hjärtat? Finns det mat som inte innehåller några kalorier alls och är det sant att man kan banta sig tjock? Allt fler intresserar sig idag för sambandet mellan mat och hälsa ett intresse som också tydligt avspeglas i media. Nya forskarrön basuneras ut på tidningarnas löpsedlar och självutnämnda matgurus levererar tvärsäkra påståenden i en aldrig
Lagerstatus: 5 i lager
139 kr
Vad är transfetter? Är rödvin verkligen nyttigt för hjärtat? Finns det mat som inte innehåller några kalorier alls och är det sant att man kan banta sig tjock? Allt fler intresserar sig idag för sambandet mellan mat och hälsa ett intresse som också tydligt avspeglas i media. Nya forskarrön basuneras ut på tidningarnas löpsedlar och självutnämnda matgurus levererar tvärsäkra påståenden i en aldrig sinande ström. Frågan är bara vem man ska lita på. För råden vi får är inte sällan motstridiga det den ena experten hävdar är rätt, menar den andre är fel. Som en av Sveriges ledande dietister får Anna Ottosson dagligen både nyfikna och oroliga frågor från alla som vill äta gott och samtidigt må bra. I Blir man tjock av bröd? ger hon tydliga och lättbegripliga svar på allt du velat veta om mat och krossar dessutom en del matmyter på köpet. Frågorna i boken är samlade kring teman som Vikt, Dieter och Mat & träning och i kompletterande tipsrutor får läsaren råd om allt från miljövänlig mat till hur man håller koll på sitt sockersug.
Anna Ottosson är sedan tio år vice ordförande i Dietisternas Riksförbund och en välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon har under flera år framgångsrikt hjälpt människor att nå sin drömvikt, både i landstingets regi och via egen mottagning. Anna känner våra akilleshälar när det gäller mat och matvanor och har tidigare skrivit den bästsäljande boken 3-timmarsdieten.

Specifikationer
Mediatyp Kartonnage
Språk Svenska
Redaktör Maria Ramdén
Sidantal 189
Illustratör Malin Norlander
Mått 153 x 217 x 18 mm
Författare Anna Ottosson
Artikelkod 75220
Utgiven 2008-01-11
Formgivare Malin Norlander
Vikt 511 g
Förlag Ica Bokförlag