Beställ inom
Vi skickar imorgon

Boken om lyckan

"Lycka är den skapandes tillfredsställelse i sin skapelse" "Du måste lära dig inse att all lycka blott är resultatet av en förmåga som du bär i dig" Med denna utgångspunkt visar Bo Yin Ra hur lycka skapas i relation till andra människor och i kärleken till en annan människa. Han talar också om penningens betydelse för att förankra andliga värden i den materiella världen och om optimismen
Lagerstatus: I lager
119 kr
"Lycka är den skapandes tillfredsställelse i sin skapelse"
"Du måste lära dig inse att all lycka blott är resultatet av en förmåga som du bär i dig"
Med denna utgångspunkt visar Bo Yin Ra hur lycka skapas i relation till andra människor och i kärleken till en annan människa. Han talar också om penningens betydelse för att förankra andliga värden i den materiella världen och om optimismens betydelse.
Bo Yin Ra var författare och konstnär och föddes 1876 i Tyskland och dog 1943 i Schweiz. Hans viktigaste verk är hans "andliga läroskrifter", en serie av 32 böcker. Han ger här, utifrån egen erfarenhet, inblickar i den andliga verkligheten, som människan härstammar från och som hon skall återvända till. Med dessa insikter ger han råd om hur livet bör levas för att bli glädjefullt och meningsfullt.
Specifikationer
Serie Hortus Conclusus
Författare Bo Yin Ra
Språk Svenska
Översättare Jens Almroth
Sidantal 92
Artikelkod 79554
Förlag Bo Yin Ra stiftelsen
Utgiven 1995-10-01
Översättare Axel Widing
Originaltitel Das Buch vom Glück
Mått 135 x 200 x 8 mm
Mediatyp Häftad
Vikt 145 g
Kunder som köpte denna köpte också