Beställ inom
Vi skickar idag

Boken om lyckan

"Lycka är den skapandes tillfredsställelse i sin skapelse" "Du måste lära dig inse att all lycka blott är resultatet av en förmåga som du bär i dig" Med denna utgångspunkt visar Bo Yin Ra hur lycka skapas i relation till andra människor och i kärleken till en annan människa. Han talar också om penningens betydelse för att förankra andliga värden i den materiella världen och om optimismen
Lagerstatus: I lager
179 kr
"Lycka är den skapandes tillfredsställelse i sin skapelse"
"Du måste lära dig inse att all lycka blott är resultatet av en förmåga som du bär i dig"
Med denna utgångspunkt visar Bo Yin Ra hur lycka skapas i relation till andra människor och i kärleken till en annan människa. Han talar också om penningens betydelse för att förankra andliga värden i den materiella världen och om optimismens betydelse.
Bo Yin Ra var författare och konstnär och föddes 1876 i Tyskland och dog 1943 i Schweiz. Hans viktigaste verk är hans "andliga läroskrifter", en serie av 32 böcker. Han ger här, utifrån egen erfarenhet, inblickar i den andliga verkligheten, som människan härstammar från och som hon skall återvända till. Med dessa insikter ger han råd om hur livet bör levas för att bli glädjefullt och meningsfullt.
Specifikationer
Sidantal 92
Förlag Bo Yin Ra stiftelsen
Översättare Jens Almroth
Mått 140 x 205 x 13 mm
Översättare Axel Widing
Artikelkod 79555
Originaltitel Das Buch vom Glück
Serie Hortus Conclusus
Vikt 225 g
Mediatyp Inbunden
Författare Bo Yin Ra
Utgiven 1995-10-01
Språk Svenska