Beställ inom
Vi skickar måndag

Bönen

"Så kommer den sökande att för framtiden vara befriad från denna dåraktiga föreställning, att bönen skulle vara ett medel att 'påverka Gudomens vilja'... Han vet nu, att detta att 'bedja' intet annat betyder än: att med sin egen vilja vilja i det eviga Urvarats vilja: det som är velat från alla evigheter, på det att detta, utlöst genom rätt 'bön', nu må träda fram i tillvaron..."
Lagerstatus: I lager
179 kr
"Så kommer den sökande att för framtiden vara befriad från denna dåraktiga föreställning, att bönen skulle vara ett medel att 'påverka Gudomens vilja'...
Han vet nu, att detta att 'bedja' intet annat betyder än: att med sin egen vilja vilja i det eviga Urvarats vilja: det som är velat från alla evigheter, på det att detta, utlöst genom rätt 'bön', nu må träda fram i tillvaron..."

Bô Yin Râ var författare och konstnär och föddes 1876 i Tyskland och dog 1943 i Schweiz. Hans viktigaste verk är hans "andliga läroskrifter", en serie av 32 böcker. Han ger här, utifrån egen erfarenhet, inblickar i den andliga verkligheten, som människan härstammar från och som hon skall återvända till. Med dessa insikter ger han råd om hur livet bör levas för att bli glädjefullt och meningsfullt.
Specifikationer
Översättare Jens Almroth
Utgiven 1960-10-01
Förlag Bo Yin Ra stiftelsen
Mediatyp Boardbook
Vikt 205 g
Artikelkod 84287
Översättare Gotthard Widing
Originaltitel Das Gebet
Mått 128 x 194 x 11 mm
Serie Hortus Conclusus
Författare Bo Yin Ra
Sidantal 93
Språk Svenska