Beställ inom
Vi skickar måndag

Budbäraren

Budbäraren erbjuder dig en upptäcktsresa i att hitta ditt själsliga mod och din ursprungliga värdefullhet. Den ger dig tryggheten att förstå mer av dig själv och ökar tilliten till att du är på rätt väg. Den guidar dig genom svårigheter med sina unika perspektiv och ger dig acceptans som du behöver längs vägen. Det finns en tillhörande kortlek (OBS! Kortleken ingår ej, säljs separat).
Lagerstatus: I lager
159 kr

Känner du dig ofta rädd? Har du en känsla av att inte passa in? Har du områden i livet där dålig självkänsla styr? Känner du att du fastnat i det förflutna och saknar ny inspiration? Upplever du livet som stressigt?

Budbäraren erbjuder dig en ny upptäcktsresa i att hitta ditt själsliga mod och din ursprungliga värdefullhet. Den ger dig tryggheten till att förstå mer av dig själv och ökar tilliten till att du är på rätt väg. Den guidar dig genom svårigheter med sina unika perspektiv och ger dig den acceptans som du behöver längs vägen. Budbäraren meddelar dig gåvan att du kan hitta hem till dig själv igen.

Denna bok är ett vördnadsfullt verktyg i möte med utmaningar, rädslor och präglingar. I det mötet med dig och din inre kärna kommer Budbäraren med en fast men varsam hand visa vägen – du är inte ensam. Budbäraren kommer att belysa det som ligger i det omedvetna och därmed skapa större medvetenhet om dig själv och dina valmöjligheter.

De 80 livsteman som Budbäraren bygger på, lyfter fram både själens och personlighetens olika nivåer. Det hjälper dig att inse vilken energi du styrs mest av. I det ljuset kan du lättare ta emot ett helande och lyfta energierna ur fastlåsta nivåer.

Det finns en kortlek som hör till boken (OBS! Kortleken ingår ej, säljs separat). Varje kort knyter an till en text. Kortleken stärker och förenklar med en essens innehållet i texterna.

Korten har naturbilder som ger resonans till var och en och kommer på ett naturligt sätt spegla den storhet som finns inom oss.

Naturen lär oss att inte vara rädda och visar oss vägen till ovillkorlig kärlek, precis som våra budbärare änglarna.

Vi hoppas att Budbäraren hjälper dig att upptäcka kärlek oavsett vem du är eller vart du befinner dig i livet.

Specifikationer
Författare Birgit Tangen
Utgiven 2016-05-01
Författare Karen Säter
Språk Svenska
Mediatyp Flexband
Artikelkod 86849
Sidantal 254
Mått 150 x 220 x 21 mm
Vikt 505 g
Förlag Vattumannen AB
Kunder som köpte denna köpte också