Beställ inom
Vi skickar imorgon

Bullet journal-metoden : samla dina tankar, organisera ditt liv, forma din framtid

Den efterlängtade boken från grundaren av organisationssystemet Bullet journal som tagit världen med storm. Här avslöjar han knepen som hjälper dig att få ordning på både arbetsplats och privatliv, genom att rensa bort distraktioner och fokusera din tid och energi på det som är verkligt meningsfullt.
Lagerstatus: I lager
59 kr

Den efterlängtade boken från grundaren av Bullet journal organisationssystemet som tagit världen med storm.

I åratal testade Ryder Carroll otaliga organiseringssystem, online och offline, men inget av dem passade hans sätt att tänka. Han sökte ett sätt som skulle hjälpa honom att bli konsekvent, fokuserad och effektiv tills han av ren nödvändighet utvecklade metoden själv. Han kallade den Bullet journal. När han började dela med sig av sitt system till sina vänner som stod inför liknande utmaningar, blev det viralt. Bara ett par år senare, till hans stora förvåning, är Bullet journaling en världsomspännande rörelse.

Bullet journal-metoden handlar om mycket mer än att organisera dina anteckningar och att-göra-listor. Det handlar om vad Carroll kallar medvetet levande: att rensa bort distraktioner och fokusera din tid och energi på det som är verkligt meningsfullt, både på arbetet och i ditt privatliv. Det handlar om att spendera mer tid på det du bryr dig om, genom att jobba mot färre mål. Hans nya bok visar hur du kan...

  - Samla dina tankar: med bara papper och penna kan du få koll på vad du lägger tid på och få överblick över dina framsteg.

  - Organisera ditt liv: finn lugn i vardagen genom att attackera dina att-göra-listor på ett systematiskt, medvetet och produktivt sätt.

  - Forma din framtid: förvandla vaga drömmar och nyfikenheter till meningsfulla mål, och bryt sedan ner dessa mål till genomförbara steg som leder till stora förändringar.

  Carroll skrev den här boken för frusterade list-skrivare, överväldigade multitaskare och kreativa som behöver lite struktur. Vare sig du har använt en Bullet journal i flera år eller aldrig har sett en tidigare kommer Bullet journal-metoden ta dig från att vara en passagerare till att bli pilot över ditt eget liv.

---

Bullet journal är ett av de mest eleganta och effektiva system jag någonsin stött på. Det kommer inte bara hjälpa dig att bli mer organiserad utan kommer också hjälpa dig att bli en bättre person. Jag rekommenderar starkt den här boken (och metoden den redogör för i detalj) för alla som vill få ut mer av livet. -- Cal Newport, författare till Deep Work : Hur du finner fokus och djupjobbar i en distraherande värld

Oavsett om du är en insatt antecknare eller alltid har velat utforska anteckningsbokens fördelar, så förenklar Bullet journal-metodenkraften i att sätta pennan mot papper och kommer tveklöst att förvandla ditt liv, på fler sätt än du kan föreställa dig. -- Hal Elrod, författare till The Miracle Morning

Specifikationer
Sidantal 304
Författare Ryder Carroll
Mediatyp Pocket
Originaltitel The Bullet Journal Method
Mått 110 x 178 x 19 mm
Språk Svenska
Vikt 187 g
Artikelkod 9789189043671
Utgiven 2020-07-23
Översättare Kjell Waltman
Förlag Volante
Kunder som köpte denna köpte också