Beställ inom
Vi skickar imorgon

Cancer är inte hela berättelsen

”Du har alldeles för tjock livmoderslemhinna, det tyder på en tumör!” Så började min cancerresa. Boken handlar om hur cancerresan påverkat mig och hur jag med olika verktyg kan leda mig vidare för att få balans i kropp och sinne, kropp och själ. Kanske kan dessa verktyg som beskrivs i boken passa även dig och lägga grunden för en väg mot mer sinnesro och glädje i livet.
Lagerstatus: I lager
169 kr

”Du har alldeles för tjock livmoderslemhinna, det tyder på en tumör!”

Så började min cancerresa. En resa som gjort mig mer uppmärksam på att sträva efter att leva mer i nuet, och släppa oro, rädslor, och tankar om vad som ska hända. Vad är det värsta just nu? I just detta ögonblick. Vad är viktigt i mitt liv? Hur lever jag det?

Den här boken berättar hur livet styrde mig mot mitt livs syfte att hjälpa andra i samma situation, hur jag fick uppleva hur en cancerresa påverkat mig och hur jag med olika verktyg kan leda mig vidare för att få balans i kropp och sinne, kropp och själ. 

Förhoppningen är att några av dessa verktyg som beskrivs i boken ska passa även dig och att det kan lägga grunden för en väg mot mer sinnesro och glädje i livet.  


Specifikationer
Sidantal 129
Språk Svenska
Vikt 175 g
Mediatyp Danskt band
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar KB
Författare Christin Ekstrand Simryd
Artikelkod 89028
Utgiven 2019-05-17
Mått 135 x 180 x 9 mm
Bibliografisk person Christin Ekstrand Simryd