Beställ inom
Vi skickar idag

De tre frågorna : hur du hittar och kontrollerar din inre kraft

Bästsäljande författaren Don Miguel Ruiz (Fyra grundstenar till ett bättre liv) tillsammans med lärarkollegan Emrys ställer tre simpla men utmanande frågor och uppmanar läsaren att tänka igenom dem noga: Vem är jag? Vad är verkligt? Vad är kärlek?
Lagerstatus: I lager
279 kr
249 kr

Bästsäljande författaren Don Miguel Ruiz (Fyra grundstenar till ett bättre liv) tillsammans med lärarkollegan Emrys ställer tre simpla men utmanande frågor och uppmanar läsaren att tänka igenom dem noga:

Vem är jag?
Vad är verkligt?
Vad är kärlek?

De uttömmande och tankeväckande svaren tar med läsaren på en resa i självkännedom, förändring och en djupdykning i sanning. För att svara på frågorna vänds de ut och in och ställer nya utmaningar till läsaren: Du vet vem du är när du inser vem du inte är En viktig bok i en värld där vi bygger vår föreställning om oss själva och omvärlden på vad vi tror, utan att känna efter inombords. Boken ger ett ramverk att utvecklas inom och lära sig hantera rädslor, ångest och finna sinnesfrid.        

Don Miguel Ruiz är en internationellt uppskattad författare vars bok Fyra grundstenar till ett bättre liv låg 7 år på New York Times bästsäljarlista. Han har dedikerat sitt liv åt att sprida kunskap toltekernas urgamla visdom genom böcker, föreläsningar och resor.  Barbara Emrys är en andlig lärare och författare.

Specifikationer
Förlag Livsenergi
Sidantal 208
Författare Barbara Emrys
Mediatyp Inbunden
Utgiven 2019-08-21
Originaltitel The three questions
Författare Don Miguel Ruiz
Språk Svenska
Översättare Birgitta Karlström
Artikelkod 9789188633378
Mått 140 x 180 x 18 mm
Vikt 330 g
Kunder som köpte denna köpte också