Beställ inom
Vi skickar måndag

Den fullständiga guiden till yin yang : en illustrativ upptäcktsresa genom det kinesiska konceptet om motsatser, balans och harmoni

Välkommen till den första boken någonsin som tar ett omfattande grepp om det dynamiska konceptet yinyang. Författaren Antony Cummins utforskar det utifrån en mängd relevanta perspektiv och på ett lättillgängligt sätt med många illustrationer avslöjar han djupet och insikterna i denna uråldriga visdom. För dig som är intresserad av daoism, alternativmedicin och andra österländska traditioner.
Lagerstatus: I lager
259 kr

Välkommen till den första boken någonsin som tar ett omfattande grepp om det dynamiska konceptet yinyang. Författaren Antony Cummins utforskar och förklarar det utifrån en mängd relevanta vinklar och perspektiv och på ett lättillgängligt sätt avslöjar han djupet och insikterna i denna uråldriga visdom. En mycket inspirerande bok för den som är intresserad av daoism, alternativmedicin och andra österländska kunskapsområden. De många illustrationerna förtydligar tankesätten och betydelsen ytterligare. 

Yinyang är ett tidlöst begrepp som finns med i några av världens äldsta texter. Det utgör grunden för det kinesiska sättet att tänka och bidrar till förståelsen av de flesta kinesiska sedvänjor, från traditionell kinesisk medicin till daoism och feng shui. Det kan också berika våra liv genom att bidra till en bättre balans, både i vår närmiljö och i världen i stort.

Den grundläggande frågan som boken utforskar är: Vad är yinyang? Steg för steg, vägledd av tydliga bilder och illustrationer, avtäcks  historien och användningen av detta koncept. Vidare erbjuds vägledning om hur vi kan integrera yinyang i våra liv.

Denna bok är en tidlös källa till visdom om motsatsernas kraft och hur de skapar balans och harmoni i universum. Här får du lära dig konsten att befinna dig på rätt plats vid rätt tillfälle genom att anpassa dig till naturens flöde och låta yinyang fylla ditt liv med överflöd.

Kunder som köpte denna köpte också