Beställ inom
Vi skickar måndag

Det är okej att inte vara okej : gud möter oss där vi är och låter oss börja om - ett litet steg i taget

När du upptäcker sanningen i att Gud aldrig sviker dig, inser du att det aldrig är försent att börja om... och att det finns helande och frihet i att bara ta det första steget. Alla har vi varit med om tillfällen när man önskade att man kunde börja om från början. Spruckna äktenskap, konflikter, missbruk eller förluster av olika slag. Det var inte det här livet vi väntade oss.
Lagerstatus: 2 i lager
239 kr
Är du trött och utled på religiositet och orimliga krav?

När du upptäcker sanningen i att Gud aldrig sviker dig, inser du att det aldrig är försent att börja om... och att det finns helande och frihet i att bara ta det första steget.

Alla har vi varit med om tillfällen när man önskade att man kunde börja om från början. Spruckna äktenskap, konflikter, missbruk eller förluster av olika slag. Det var inte det här livet vi väntade oss. Gårdagen kan ibland göra oss både fångna, ledsna, skamfyllda, sårade och sökande.

Sheila Walsh uppmuntrar till att möta smärtan och sedan börja om, precis där man befinner sig nu. När hon upptäckte sanningen i att: ”Jag är inte tillräckligt bra, men det är helt okej”, började allting förändras. Hon vill hjälpa den som sitter fast i gamla hjulspår av kamp och smärta att få en ny start genom att förändra sättet de tänker om Gud, sig själva och sitt vardagsliv.

Här är hennes egen berättelse ...

Sheila Walsh är en skicklig inspiratör, bibellärare och bästsäljande författare med fler än 5 miljoner sålda böcker. Hon är välkänd som programledare för flera kristna tv-program och reser som talare och förkunnare över hela världen.”Gud kommer att möta dig medan du slukar sidorna i denna fascinerande bok.” Karen Kingsbury

”Ger dig de verktyg du behöver för att börja om på nytt, och upptäcka att genom Kristus är du alltid tillräcklig.” Lisa Bevere
Specifikationer
Författare Sheila Walsh
Mediatyp Häftad
Artikelkod 9789188771551
Översättare Monica Bülow
Förlag Semnos förlag
Språk Svenska
Originaltitel It´s okay not to be okay
Utgiven 2019-09-23
Sidantal 235
Mått 135 x 210 x 15 mm
Vikt 278 g