Beställ inom
Vi skickar imorgon

Detoxa ditt liv : ett 21-dagars program för kropp och själ

Detox handlar inte bara om att rena kroppen från gifter. Här presenterar forskaren och hälsoexperten Deanna Minich ett helt nytt sätt att se på detox. Med hjälp av hennes 21-dagarsprogram som enkelt anpassas efter dina personliga förutsättningar kan du inte bara öka välmåendet, gå ner i vikt och få mer energi utan också övervinna alla hinder som står i din väg.
Lagerstatus: I lager
69 kr
49 kr
Detox handlar inte bara om att rena kroppen från gifter. Här presenterar forskaren och hälsoexperten Deanna Minich ett helt nytt sätt att se på detox. Med hjälp av hennes 21-dagarsprogram som enkelt anpassas efter dina personliga förutsättningar kan du inte bara öka välmåendet, gå ner i vikt och få mer energi utan också övervinna alla hinder som står i din väg. Det handlar om hela dig både kropp och själ.

Detoxa ditt liv är en unik handbok, fylld av praktiska verktyg för den som vill förändra sitt liv. Författaren guidar dig steg för steg genom programmet, och boken innehåller såväl recept som anpassade yoga- och tai chi-övningar, affirmationer och meditations- och visualiserings-övningar.
Specifikationer
Formgivare Jenny Liljegren
Utgiven 2017-08-15
Mått 110 x 178 x 22 mm
Artikelkod 87979
Språk Svenska
Översättare Gunilla Mattsson
Förlag HarperCollins Nordic
Författare Deanna Minich
Redaktör Lisa Sorgenfrei
Sidantal 432
Mediatyp Pocket
Vikt 240 g
Kunder som köpte denna köpte också