Beställ inom
Vi skickar idag

Din röst ska eka!

Min vän, allting sker av en anledning. När jag skrev den här boken hade jag dig i åtanke. Du som är ung och undrar vem du är. Du som arbetar inom skolan och vill lyfta dina elever. Det var meningen och att du skulle hitta denna boken. Jag har gjort en resa, från betongens Rosengård till där erfarenheter räknas och man lyssnar. Jag fick min inre röst att eka, nu vill jag att din ska göra det.
Lagerstatus: I lager
199 kr

»Livet är hårt. Allt går så fort och alla

andra verkar veta vart de ska – utom du.

Vem är du? Vad vill du åstadkomma i livet?
Hur ska du veta det?
Min vän – allt sker av en anledning. Du är
den du är av en orsak. Allt du varit med om
hittills kan du använda. Följ med mig bakåt
i tiden så ska jag visa dig hur.«


Jassim Ahmadi har gjort en anmärkningsvärd resa. Han växte upp i socialt utanförskap i Rosengård, utan höga tankar om sig själv eller sina förutsättningar. Idag är han socionom och personalvetare, kallar sig samhällsentreprenör och reser land och rike runt för att med hjärta, hjärna och musik hjälpa barn, ungdomar och andra vuxna att uppnå sin fulla potential.

Din röst ska eka! är Jassims första bok. Den riktar sig till dig som är ung och undrar vem du är och vart du ska. För dig som står mitt i livet och drömmer om en andra chans. För dig som blivit förälder och fått hela din världsbild uppochnedvänd. För dig som arbetar inom skolan och vill lyfta och inspirera dina elever.

Med hjälp av Jassims värdefulla erfarenheter och poetiska lyrik, starka fotografier och inspirerande övningar är Din röst ska eka! en handbok i konsten att lära sig lyssna inåt för att bli den bästa och mest nöjda versionen av sig själv.

Fokus ligger på hur du som individ – genom att våga drömma, hitta ny kraft och göra det bästa av det du har – kan tillåta dig själv att växa för att få andra att göra detsamma. Varje människa har en egen inre röst, som i dagens samhälle kan ha svårt att göra sig hörd. Kraven är många, tiden kort. Vi skyndar för att göra saker rätt men glömmer att göra rätt saker. Din röst ska eka! ger dig verktygen för att välja en annan väg.

 

Specifikationer
Författare Jassim Ahmadi
Språk Svenska
Vikt 417 g
Mediatyp Danskt band
Mått 150 x 200 x 19 mm
Artikelkod 87375
Utgiven 2017-02-13
Sidantal 239
Förlag EN Roos Böcker