Beställ inom
Vi skickar måndag

Drömtolkning och Drömalkemi

Denna nya, aktualiserade och utökade utgåva är en av de bästa böckerna inom drömförståelse. Genom seriöst drömarbete lär vi oss att genomskåda Drömmen, vilket ger klarseende och medvetandeutveckling. Till drömmen hör även våra dagSdrömmar, dvs hur vardagens händelser kan tolkas symboliskt. Här beskrivs flera tekniker för drömtolkning och kreativt drömarbete, tillsammans med många på drömtolkning.
Lagerstatus: I lager
199 kr
Denna nya, aktualiserade och utökade utgåva av Drömtolkning och Drömalkemi är en av de absolut bästa böckerna inom området drömförståelse. Drömarbete är en av de viktigaste redskap vi har, för självkännedom, livskunskap och gratisterapi. Det är en fascinerande resa in i djupet av vårt inre och ut i det oändliga varat! Genom drömförståelse och seriöst drömarbete lär vi oss att kunna se och genomskåda Drömmen, vilket leder till klarseende och medvetandeutveckling. Till Drömmen hör även våra dagSdrömmar – det vill säga hur vardagens händelser kan tolkas symboliskt, på samma sätt som nattens drömmar. Dessa mycket spännande ämnen presenteras i boken, på ett pedagogiskt och inspirerande sätt. Här beskrivs också många olika tekniker för drömtolkning och kreativt drömarbete, tillsammans med rikliga exempel på drömmar och deras tolkning.

Författaren, Louise Minerva-Li, är känd hos en bred publik genom sina böcker och många framträdanden i massmedia. Under många år har hon studerat drömkunskap och alternativa behandlingsformer både i Sverige och utomlands. Hon är en av Sveriges främsta drömkännare, som genom sin förmåga att förena psykologi och esoterisk kunskap är unik inom sitt område. Louise Minerva-Li har också skapat den första heltäckande utbildningen i drömterapi, samt grundat Drömcentrum.
Specifikationer
Mått 140 x 210 x 15 mm
Utgiven 2016-11-25
Förlag Heart Dreaming Publishing
Mediatyp Häftad
Sidantal 220
Språk Svenska
Författare Louise Minerva-Li
Artikelkod 9789198161922
Vikt 429 g