Beställ inom
Vi skickar idag

Drunkna inte i andras känslor : En våga sätta gränser-bok för sensitivt beg

Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. I uppföljaren till försäljningssuccén Drunkna inte i dina känslor ger författarna goda råd och praktiska redskap till alla som längtar efter att vara sig själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av sin omgivning men inte heller bli offer för sina egna känslosvall
Lagerstatus: I lager
49 kr

Att sätta kloka gränser är något alla behöver kunna. Men kanske speciellt om du är högkänslig eller sensitivt begåvad. De många intrycken och känslorna kan få dig att antingen bygga för höga skyddsmurar eller riva alla staket och bli en kameleont som ständigt anpassar sig efter omgivningen.

I uppföljaren till försäljningssuccén Drunkna inte i dina känslor ger Doris Dahlin och Maggan Hägglund goda råd och praktiska redskap till alla som längtar efter att vara sig själva mitt ibland alla andra utan att bli "mosade" av sin omgivning men inte heller bli offer för sina egna känslosvall.

Boken är tidigare utgiven med titeln Hitta din känslostyrka (2017).

Maggan Hägglund är frilansjournalist och har varit chefredaktör för tidningen Tara, där hon fortfarande skriver krönikor. 2012 utkom hennes och Doris Dahlins bok Drunkna inte i dina känslor, deras första bok på Libris. Boken blev en försäljningssuccé och kom att bli en av 2012 års mest sålda fackböcker i Sverige. Än idag säljs boken i stora volymer. Sedan dess har Maggan själv gett ut ytterligare tre böcker på Libris, krönikeboken Maggans lilla starksköra (2013), Njutningsparadoxen (2014) och Det kommer att gå över (2015).

Doris Dahlin är företagskonsult och författare. Hennes senaste roman Himlen bar inga moln gavs ut 2015. På Libris har hon tidigare gett ut I väntan på besked tillsammans med fotografen Per-Erik Åström.

Specifikationer
Författare Doris Dahlin
Mediatyp Pocket
Formgivare Maria Mannberg
Artikelkod 9789173877619
Författare Maggan Hägglund
Förlag Libris Bokförlag
Språk Svenska
Mått 110 x 180 x 15 mm
Utgiven 2018-09-18
Sidantal 254
Vikt 150 g
Kunder som köpte denna köpte också