Beställ inom
Vi skickar måndag

Energihealing : öppna upp din läkande kraft

Psykoterapeuten och energihealern Abby Wynne delar här med sig av en mängd välbeprövade övningar och tekniker så att du själv kan komma igång med energihealing direkt.
Lagerstatus: I lager
219 kr
199 kr
Lider du av ångest, är du styrd av dina känslor, känner du dig ofta utmattad eller har låg tolerans för människorna omkring dig? Med enkla medel kan du göra energihealing till en självklar del av din vardag och bli mer lugn, centrerad och balanserad.

Psykoterapeuten och energihealern Abby Wynne delar här med sig av en mängd välbeprövade övningar och tekniker så att du själv kan komma igång med healingen direkt. Genom sin stora erfarenhet av healingens effekter – både i arbetet med klienter och genom egna personliga upplevelser – lyckas Abby dela med sig av sina insikter på ett enkelt och praktiskt sätt. Du behöver inte längre leta utanför dig själv efter hjälp med läkning – nu kan du ta de första stegen själv.

Du får bland annat lära dig att:
• bli centrerad i dig själv och förankrad i tillvaron • frigöra negativ energi som du tagit in från omgivningen • hantera stress och hitta inre lugn och balans • stärka självkänslan och börja svara på situationer istället för att bara reagera • öppna upp din intuition och se vad som pågår ”under ytan” • bli medveten om dina olika valmöjligheter

ABBY WYNNE är energihealer och psykoterapeut med shamansk inriktning. Hon bor och arbetar i Dublin, Irland.
Specifikationer
Serie Paneter Basics
Mediatyp Inbunden
Vikt 413 g
Förlag Paneter förlag AB
Språk Svenska
Originaltitel Energy Healing: Unlock Your Potential as a Healer and Bring Healing into Your Everyday Life
Artikelkod 86845
Mått 145 x 204 x 18 mm
Utgiven 2016-08-01
Sidantal 219
Översättare Cicci Lyckow Bäckman
Författare Abby Wynne
Kunder som köpte denna köpte också