Beställ inom
Vi skickar idag

Energikoderna : sju steg för att vakna, läka och leva ett liv du inte trodde fanns

Förändra ditt liv genom att förändra din energi! Sju steg för att vakna, läka och leva ett liv du inte trodde fanns. I Energikoderna presenterar Sue Morter ett program som hjälper dig till ett liv bortom smärta, sjukdom, ångest, depression och trötthet. Programmet bygger på energimedicin, neurobiologi och kvantfysik gammal healinglära blandat med den senaste vetenskapen. 
Lagerstatus: I lager
169 kr

Förändra ditt liv genom att förändra din energi!
Sju steg för att vakna, läka och leva ett liv du inte trodde fanns.

Energikoderna presenterar Sue Morter ett program som hjälper människor till ett liv bortom smärta, sjukdom, ångest, depression och trötthet. Programmet bygger på energimedicin, neurobiologi och kvantfysik gammal healinglära blandat med den senaste vetenskapen. 

Mitt i livet var hälsopionjären Sue Morter med om ett omvälvande och djupgående uppvaknande. Under en meditation fick hon plötsligt tillgång till ett fält av energi en medvetandenivå bortom något hon någonsin hade kunnat föreställa sig. Den här dramatiska upplevelsen förändrade hennes liv och frigjorde henne från många års smärta och kämpande.   Sue blev fast besluten att ta reda på hur man kan skapa en sådan radikal transformation för andra. Efter många års avancerade studier och forskning inom energihealing och medicin lade hon grunden till Energikoderna. 

Energikoderna erbjuder Sue Morter en detaljerade guide i sju steg för att hjälpa dig aktivera nervsystemet och hitta outnyttjad energi i kroppen. Förutom praktiska övningar som enkla yogasekvenser, andningsövningar och meditationer, får läsaren ta del av personliga berättelser om hur programmet har påverkat människors liv. 

Sue Morter är internationell föreläsare, lärare i bioenergetisk medicin och visionär inom det kvantmekaniska fältet. Som framstående ledare inom sin profession har hon mottagit flera priser för utomordentliga prestationer inom fältet naturlig hälsa och för banbrytande ledarskap. 

"För de som är redo att bygga ett nytt liv, här är verktygen. Kraftfullt, skarpt, extraordinärt skrivande."
/Neale Donald Walsch, New York Times bästsäljande författare av Samtal med Gud.

Specifikationer
Förlag Livsenergi
Utgiven 2021-06-01
Författare Sue Morter
Språk Svenska
Översättare Birgitta Karlström
Artikelkod 9789188633842
Mediatyp Danskt band
Sidantal 346
Vikt 728 g
Originaltitel The Energy Codes
Mått 166 x 240 x 26 mm
Kunder som köpte denna köpte också