Beställ inom
Vi skickar måndag

Från ångest till kärlek : en banbrytande metod för att hitta varaktig inre frid

I sitt sökande efter ett sätt att göra något mer än bara lindra sina ångestsymptom temporärt började Corinne Zupko studera "En kurs i mirakler", mindfulnessmeditation och de senaste terapeutiska metoderna för hantering av ångest. I den här boken delar hon med sig av det hon lärt sig. Varsamt vägleder hon läsaren genom processen att lösa upp ångesttänkande och återknyta till djup, inre frid.
Lagerstatus: I lager
249 kr
78 kr

Se författaren berätta om boken (Youtube, 2:04 min.)

Länk till bokutdrag

Författaren Corinne Zupko började studera psykologi när hennes svåra ångest hotade att förstöra hennes liv. I sitt sökande efter ett sätt att göra något mer än bara lindra symtomen temporärt började hon studera En kurs i mirakler, mindfulnessmeditation och de senaste terapeutiska metoderna för hantering av ångest. I Från ångest till kärlek delar hon med sig av det hon lärt sig. Varsamt vägleder hon läsaren genom processen att lösa upp ångesttänkande och återknyta till djup, inre frid.

Oavsett om det du brottas med är vardagsstress eller förlamande obehag så kommer hennes vägledning att erbjuda ett nytt sätt att lösa upp rädsla och ångest, snarare än att bara lära dig hantera den. Även du som redan studerar Mirakelkursen får värdefull vägledning genom Corinnes hängivna sätt att omsätta kursens lektioner i praktiken.

Inre frid är ingen händelse, det är en process. Det är ingenting som vi uppnår och sedan behåller för all framtid, utan snarare en upplevelse som fortsätter att fördjupas när vi är beredda att stiga åt sidan och låta friden röra sig genom oss. Jag lovar att du är värd ansträngningen. Jag föreställer mig att vi håller varandras händer i vår gemensamma strävan att lösa upp rädslan. Kom, så börjar vi!
Corinne Zupko


CORINNE ZUPKO är psykoterapeut och motivationstalare, samtalsrådgivare med fokus på meditation, biträdande professor vid samtalsterapeututbildning, certifierad coach samt lärare i mindfulness för stresslindring. Hon har coachat, behandlat och utbildat tusentals personer vid amerikanska konferenser, i klassrum, på kurser, på telefon och i terapistolen. Hon håller meditationer för företagsklienter och är en av värdarna för den största virtuella EKIM-konferensen i världen genom organisationen Miracle Share International, som hon varit med och grundat.


Sagt om boken:
”En välskriven, lätt och mycket njutbar bok att läsa. Corinne Zupko har en tydlig och djup förståelse för Mirakelkursens principer. Kursen handlar helt och hållet om att ta ansvar, möta vår rädsla, inse att den är overklig och minnas Guds kärlek, och Corinnes bok visar hur man kan göra det.”
JON MUNDY, fil dr, författare till Living A Course In Miracles

”Corinne Zupkos fina bok erbjuder en tydlig och rak väg genom oron och ångestens komplicerade värld. Hon väver samman sina personliga upplevelser med den väg till läkning som Mirakelkursen utgjorde för henne. Hitta din egen inre terapeut med Corinnes kärleksfulla hjälp.”
DAVID HOFFMEISTER, författare till Uppvaknande genom En kurs i mirakler

Den här boken tilldelades första pris i Mind Body Spirit Book Awards 2019, kategorin "New Thought".


Specifikationer
Artikelkod 89249
Originaltitel From Anxiety to Love: A Radical New Approach for Letting Go of Fear and Finding Lasting Peace
Översättare Cicci Lyckow Bäckman
Förlag Regnbågsförlaget AB
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Sidantal 231
Författare Corinne Zupko
Utgiven 2019-11-01
Vikt 490 g
Mått 155 x 217 x 19 mm
Kunder som köpte denna köpte också