Beställ inom
Vi skickar måndag

Gröna proteiner : 50 recept med växtbaserade proteinkällor

Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök.
Lagerstatus: I lager
199 kr
179 kr

Att äta mindre kött är bra både för miljön och för hälsan. Men för många är det just proteinet som känns svårt att ersätta när man vill gå över till en mer vegetarisk kost. Den här boken visar det stora utbud av protein som finns i växtriket och hjälper dig på vägen till ett grönare kök.

Gröna proteiner innehåller 50 recept, illustrerade med vackra och inspirerande foton, på goda och lättlagade vardagsrätter, sallader, mellanmål och sötsaker. Maträtterna erbjuder flera olika välsmakande alternativ till kött och visar vilken stor variation som finns inom det gröna köket.  

SØREN EJLERSEN är en av grundarna till Aarstiderne (webbaserad matbutik) och har på Lind & Co tidigare utkommit med Fermentering (2016). SANNE HOLDEN VENLOV och THOMAS HESS-NIELSEN har i femton år varit med och utvecklat utbudet och smakerna på Aarstiderne.

Specifikationer
Författare Søren Ejlersen
Vikt 618 g
Mått 176 x 245 x 19 mm
Författare Thomas Hess-Nielsen
Författare Sanne Holden Venlov
Förlag Bokförlaget Lind & Co AB
Utgiven 2019-05-17
Sidantal 175
Översättare Catharina Andersson
Mediatyp Inbunden
Artikelkod 89131
Fotograf Chris Tonnesen
Språk Svenska
Kunder som köpte denna köpte också