Beställ inom
Vi skickar måndag

Hållbar hjärna med mindfulness : hur du går från omedvetet till målmedvetet självledarskap

Vill du styras av bruset omkring dig eller vill du själv ta kontrollen över ditt liv? Hållbar hjärna med mindfulness är boken för dig som vill jobba mer fokuserat, nå bättre resultat och mående och samtidigt vara i hållbar balans.
Lagerstatus: I lager
199 kr

Vill du styras av bruset omkring dig eller vill du själv ta kontrollen över ditt liv?

Vi lever i ett distraktionssamhälle där fokus är en bristvara och stress en överskottsvara. Hur kan vi gå från att känna tidsbrist till att investera tid i rätt saker? Hur kan vi gå från att styras av bruset runtomkring via det ständiga informationsflödet till att själv ta kontrollen?

Ett omedvetet självledarskap är ofta händelsestyrt och reaktivt då man låter händelser och känslor styra vad man gör. Vi lever i en ”uppmärksamhetsekonomi” som ställer höga krav på vårt fokus, och vi blir lätt ofokuserade, stressade och trötta.

I ett målmedvetet självledarskap agerar vi mer proaktivt och riktar vår ambition mot rätt saker, på ett hållbart sätt. Genom mindfulness kan du bli mer medveten om hur du kan leda dig själv på ett hållbart sätt – uppnå större fokus, minska den mörka sidan av din personlighets inverkan och bli mer strategisk i hur du lever ditt liv.

Hållbar hjärna med mindfulness är boken för dig som vill jobba mer fokuserat, nå bättre resultat och mående och samtidigt vara i hållbar balans.

Ny, reviderad upplaga!

Förord av Lina Ejlertsson - fil. dr. i folkhälsovetenskap och Tomas Björkman - samhällsentreprenör, författare & grundare av Stiftelsen Ekskäret och initiativet Inner Development Goals.

Specifikationer
Språk Svenska
Mediatyp Danskt band
Vikt 400 g
Sidantal 242
Förlag Ekström & Garay
Författare Margaretha Öström
Mått 150 x 225 x 13 mm
Artikelkod 96966
Utgiven 2024-02-09