Beställ inom
Vi skickar måndag

Hantera oro och ovisshet med KBT : en arbetsbok vid GAD

När oron tar över tankarna, kan den också ta över livet. Och kroppen. Vid ihållande oro är det vanligt med koncentrationsproblem, trötthet, sömnstörningar och muskelspänning. Många upplever också en kontrollförlust, oron går inte att hejda. Men det finns hjälp att få! Den här självhjälpsmanualen innehåller konkreta, effektiva KBT-strategier som hjälper dig att förstå din oro och ångest, och hur
Lagerstatus: I lager
319 kr

När oron tar över tankarna, kan den också ta över livet. Och kroppen. Vid ihållande oro är det vanligt med koncentrationsproblem, trötthet, sömnstörningar och muskelspänning. Många upplever också en kontrollförlust, oron går inte att hejda. Men det finns hjälp att få! Den här självhjälpsmanualen innehåller konkreta, effektiva KBT-strategier som hjälper dig att förstå din oro och ångest, och hur du kan bryta orons onda cirklar.


Boken är baserad på gedigen forskning och skriven på ett tillgängligt sätt av två ledande experter inom området. Rikligt med övningar, nedladdningsbara arbetsblad och tydliga exempel gör manualen till ett ovärderligt verktyg såväl för dig som lider av ihållande oro som för blivande och yrkesverksamma terapeuter.

Specifikationer
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Mått 172 x 240 x 18 mm
Sidantal 270
Utgiven 2018-02-10
Författare Melisa Robichaud
Översättare Elisabet Fredholm
Förlag Natur & Kultur Akademisk
Artikelkod 9789127822443
Vikt 580 g
Författare Michel Dugas