Beställ inom
Vi skickar idag

Happy fat : hur du tar plats i en värld som krymper dig

Hur du tar plats i en värld som krymper dig  Med exklusivt förord av Stina WollterJag är fet och jag älskar min kropp. Jag är lyckligt lottad som kan säga så och det har krävt mycket arbete och tagit lång tid. Nu vill jag berätta för dig vad jag har lärt mig och hur jag nådde hit."  
Lagerstatus: I lager
279 kr

Med exklusivt förord av Stina Wollter. I Happy fat berättar komikern Sofie Hagen hur hon gjorde sig av med alla fettfobiska influenser i sitt liv och började acceptera sig själv i en värld där fördomar mot och diskriminering av feta personer är mer regel än undantag. Från skam till kärlek, från trånga flygplanssäten till att fastna på offentliga toaletter, från kläder som aldrig passar till kränkande kommentarer och känslan av att aldrig duga eller passa in. Här ger hon läsaren praktiska tips och delar med sig av visdom från andra människor som hon mött på vägen. Happy fat är både en utlämnande självbiografi och ett debattinlägg en humoristisk, arg och brinnande beskrivning av hur man tar plats i en värld som vill krympa en.

"Upplysande. Rolig. Viktig."

 - MONICA LINDGREN, GO'KVÄLL

"Perfekt, snäll, vansinnigt rolig och övertygande. Den här boken är för alla som någonsin känt att de inte passar in i den här världen ... Sofie Hagen är den som ingen förtjänar men som alla behöver."

- LENA DUNHAM

"Det här är den feta bästisen du alltid önskat att du haft medan du desperat försökt passa in."

- SCOTTEE

***

SOFIE HAGEN (född 1988) kommer från Danmark men bor i London. Hon är en hyllad och prisbelönt komiker, stor på sociala medier och engagerad fettaktivist och feminist. Happy fat är hennes första bok.

Specifikationer
Artikelkod 9789150947168
Mediatyp Inbunden
Språk Svenska
Författare Sofie Hagen
Sidantal 351
Mått 143 x 218 x 28 mm
Förlag HarperCollins Nordic
Översättare Rebecka Edgren Aldén
Förord Stina Wollter
Vikt 416 g
Utgiven 2020-03-26