Beställ inom
Vi skickar måndag

Healingens sju nivåer (21 kort)

Healingkort – Nivå 4 – Motivation Jag välkomnar och omfamnar min förmåga till självacceptans; att jag är värd och förtjänar omtanke, medkänsla, kärlek och respekt och att jag duger precis så som jag är. Healingkortens kraftfulla budskap stödjer, inspirerar och stärker dig under processen med att bli fri från dina fysiska, emotionella och själsliga problem.
Lagerstatus: I lager
79 kr
Healingkort – Nivå 4 – Motivation Jag välkomnar och omfamnar min förmåga till självacceptans; att jag är värd och förtjänar omtanke, medkänsla, kärlek och respekt och att jag duger precis så som jag är. Healingkortens kraftfulla budskap stödjer, inspirerar och stärker dig under processen med att bli fri från dina fysiska, emotionella och själsliga problem. Oavsett vilken eller vilka av healingens sju nivåer du arbetar med finns det bland de 21 Healingkorten helande budskap för just detta område!

 Vi vet alla hur tufft ett inre utvecklingsarbete ibland kan vara, och att då ha tillgång till kort med budskap som ger oss ny kraft och nytt hopp – och som påminner oss om att förändring faktiskt är möjligt – kan vara en riktig livräddare! Ha därför alltid Healingkorten nära till hands: i handväskan, på kylskåpsdörren, på ditt arbetsbord eller på ditt sängbord. Det här är verkligen kort som helar! Totalt 21 kort i fyrfärg i hög kvalitet
Specifikationer
Författare Thörn, Niclas
Artikelkod RICH13180
Vikt 35 g
Mått 60 x 80 x 9 mm
Förlag Livsenergi
Mediatyp Kort/tarot
Utgiven 2010-01-01
Kunder som köpte denna köpte också