Beställ inom
Vi skickar imorgon

Hela Sverige hånglar : om att leva innan man dör

Läs den här boken innan du dör! Sedan är det försent.Det är vad livet handlar om: Att upptäcka och göra sånt man är nyfiken på innan chansen är förbi. Även om det innebär att ta risker ibland. Detta är en funderingskompis som ställer frågor, utan att ge tvärsäkra svar.
Lagerstatus: I lager
69 kr

Läs den här boken innan du dör! Sedan är det försent.

Det är vad livet handlar om: Att upptäcka och göra sånt man är nyfiken på innan chansen är förbi. Även om det innebär att ta risker ibland.

Detta är en funderingskompis som ställer frågor, utan att ge tvärsäkra svar. Klas Hallberg resonerar träffsäkert om det viktiga i att ta små vardagsrisker, och visar hur vi faktiskt själva är inblandade i våra egna liv.

Dessutom lanserar han för första gången verktyget SNHK: sitt ner och håll käften. Allt för att motverka runtrusande och småduttande. 

Boken är en fristående fortsättning av bästsäljaren Hångla mer!

Det är dags att börja uppleva livet istället för att bara genomföra det. Hångelmissionen fortsätter.

Klas Hallberg är sedan 20 år tillbaka en av Sveriges mest bokade inspirationsföreläsare. Han har skrivit ett antal böcker om personlig utveckling som tillsammans sålt i mer än en halv miljon exemplar. Sedan 2015 är han husfilosof i P4 Extra, Sveriges Radio.

Specifikationer
Författare Klas Hallberg
Utgiven 2020-05-04
Förlag Fri Tanke förlag
Mediatyp Pocket
Serie Hångla mer!
Vikt 116 g
Formgivare Richard Westerståhl
Artikelkod HOAB-01
Mått 110 x 178 x 13 mm
Sidantal 208
Språk Svenska