Beställ inom
Vi skickar måndag

Högsensitiva berättar

Vill du ha hjälp med att se det positiva i temperamentsdraget högkänslighet? I intervjuboken Högsensitiva berättar presenterar tjugotvå personer sin högkänslighet. Boken är skriven av journalisten Pia Rockström.
Lagerstatus: I lager
149 kr
148 kr
I Högsensitiva berättar får du möta 22 personer som berättar om hur det är att vara högkänslig. Journalisten Pia Rockström har i sina intervjuer fokuserat på att visa hur personlighetsdraget kan vara en styrka. De intervjuade är ärliga öppna och kärleksfulla. Män och kvinnor som alla har sin egen berättelse. De kommer från olika yrken och åldersgrupper men har mycket gemensamt. Ett djupt sätt att bearbeta intryck, en stark empati, en sprudlande kreativitet och en stjärnklar intuition. Någon är lärare och använder sin intuition för att känna vad eleverna behöver. En annan får nytta av sin medkänsla bland sörjande på en kyrkogård. En tredje är gymnasist men har redan stora kunskaper om sig själv och vad hon mår bra av. Boken belyser hur viktigt det är för högsensitiva att vara i stödjande miljöer. Porträttbilderna är tagna i just sådana omgivningar som ger kraft och styrka. Boken är till dig som vill förstå mer av din sensitiva sida.
Pia Rockström är familjeredaktör på Ystads Allehanda. 2012 tilldelades hon Bertil Torekulls Stora lokaltidningspris "För sin kärleksfulla inlevelse i människoöden och livets realiteter hämtade från vardagen i bygden.
Specifikationer
Artikelkod 87455
Mediatyp Kartonnage
Utgiven 2017-03-29
Mått 216 x 188 x 15 mm
Sidantal 159
Vikt 566 g
Språk Svenska
Författare Pia Rockström
Förlag Förlagshuset Siljans Måsar AB
Kunder som köpte denna köpte också